Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια νίκη ο ΑΟ Ιλίου, 2-0 τους Λύκους Χαϊδαρίου

Published

on

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αλλά ξεχείλιζε από πάθος και δύναμη, ο ΑΟ Ιλίου παίζοντας ψυχωμένα επικράτησε επί των Λύκων Χαϊδαρίου με 2-0 και επέστρεψε στις νίκες.

Έφτασε έτσι τους 7 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι υπέστησαν την πρώτη απώλεια βαθμών, και έμειναν στους 9.

Το σκορ άνοιξε στο 26′ όταν ο Λερούτσος εκτέλεσε κόρνερ και ο Λάχας με άπιαστη κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 69′ ο Μαρκάκης έκλεψε την μπάλα, γύρισε στον Φούρλα και αυτός στον Λερούτσο ο οποίος με άψογο πλασέ έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 72′ όταν ο Γιαννόπουλος βγήκε απέναντι στον Αδαμόπουλο, αλλά ο γκολκίπερ των γηπεδούχων επενέβη σωτήρια, ενώ στο 77′ το μακρινό σουτ του Περλέσι σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 85′ για τους γηπεδούχους, ο Ευαγγέλου σούταρε αλλά ο Μπούσκος έδιωξε πάνω στη γραμμή.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Παπαδημητρίου (72′ Μάλλιος), Μαρκάκης, Αγγελόπουλος (83′ Ευαγγέλου), Φούρλας, Κιτσώνης, Λερούτσος (87′ Κοντός), Τζώρτζης, Λάχας, Δαούτης, Ελεύθερος.

ΛΎΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ: Καλλιγάς, Τουλιαγκάνοβ, Γιαννόπουλος, Μπούσκος, Αδαμίδης (87′ Καραθανάσης), Ταρούσα, Τσατσαλίδης, Ασκοτίρης, Ζαρκαδούλας (46′ Λώλος), Περλέσι, Γκοτσούλιας.