Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια νίκη ο Ηρακλής Περιστερίου, 1-0 τον Ορφέα Αιγάλεω

Published

on

Σε ένα δυνατό ματς με πολύ πάθος, δύναμη, αλλά και αρκετά νεύρα, ο Ηρακλής Περιστερίου νίκησε τον Ορφέα Αιγάλεω με 1-0 και παρέμεινε κοντά στις προνομιούχες θέσεις.

Εφτασε έτσι τους 12 βαθμούς, με τον Ορφλέα να μένει στους 16 αλλά ο συνδυασμός των υπόλοιπων αποτελεσμάτων του επέτρεψε να μείνει στην πρώτη θέση.

Μόλις στο 4′ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Πουρίκη. Στο 41΄υπήρξε μεγάλη ένταση, αφού ο Σαββίδης του Ορφέα που μόλις είχε αντικατασταθεί, δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στη συνέχεια εκνευρισμένος πήρε την κάρτα από τα χέρια του διαιτητή και την πέταξε στο έδαφος λέγοντας στον διαιτητή << δείξε μου τώρα κάρτα ρε γελοίε >> σύμφωνα με το φύλλο αγώνα…

Στο 2ο μέρος ο Ηρακλής ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, και στο 53′ ο Πουρίκη έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό…

ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: Νότι, Πολυζωγόπουλος, Σφίχτης, Πάνος, Χάιδας, Μήτρος Π, Ελεύθερος (90′ Βαρδαραμάτος), Μήτρος Ν., Νίκος (46′ Κρεμύδας), Σάσσαλος (77′ Λιαγκόζης), Πουρίκη (90′ Βασιλείου).

ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Μακρής, Αγγελακόπουλος Φ. (77′ Αγγελόπουλος), Χαρίτος, Μπέλιας, Βουτσινάς, Καρδαράς (60′ Αγγελακόπουλος Β.), Τριανταφυλλίδης, Κονγκίνη (60′ Νεστουράι), Κωνσταντινίδης (46′ Σαρδέλης), Σαββίδης (41′ Μινάι), Ανδρονιώτης.