Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια νίκη ο Κολωνός, 4-2 τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα ματς που το πήρε όποιος έδειξε ότι το θέλει περισσότερο, ο Κολωνός δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα νίκησε τον ΑΟ Ιλίου με 4-2.

Πήρε έτσι τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ ο ΑΟ Ιλίου υπέστη την πρώτη του ήττα και έμεινε στους 4 βαθμούς.

Ο αγώνας σκιάστηκε από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Περικλή Ντέλλα λίγο μετά την είσοδο του στο γήπεδο, και εκφράζονται φόβοι για μεγάλη ζημιά.

Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους στο 21′ όταν ο Φούρλας ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο Λερούτσος ευστόχησε κάνοντας το 0-1. Στο 34′ μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Δαρζέντας με κοντινό σουτ έκανε το 1-1. Ένα λεπτό μετά ο σκόρερ είδε την 2η κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Στο 37′ ο Λάχας με μακρινή μπαλιά βρήκε τον Ελεύθερο που με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-2, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο 50′ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε φάουλ του Λερούτσου, και από κει και μετά άλλαξαν τα πάντα. Στο 57′ ο Γκιόλας με φοβερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-2, ενώ στο 60′ ο ίδιος παίχτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, και ο Σκεύης εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 3-2. Στο 65′ μπήκε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς, όταν ο Λουφάκης με εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι έξω από την περιοχή (!!!) έκανε το 4-2. Στην τελευταία καλή φάση του αγώνα στο 82′ το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Τζώρτζη σταμάτησε στο δοκάρι.

ΚΟΛΩΝΌΣ: Ροκανάς, Χριστόπουλος, Ιμπρο, Χριστοδούλου, Τοσούνι (46′ Οντάτζης), Δαρζέντας, Λουφάκης (84′ Ρόσι), Ράσα, Γκιόλας (90′ Φίλης), Σκεύης, Παππάς.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Τζώρτζης, Δαούτης, Λάχας, Παπαδημητρίου, Μαρκάκης (78′ Πλάκας), Τάμπας (65′ Ντέλλας)(73′ λ.τ. Ευαγγέλου), Φούρλας, Λερούτσος, Ελεύθερος (78′ Τζόκας).