Connect with us

Γ Εθνική

Παλληκαρίσιο βαθμό το Χαϊδάρι, 2-2 με τον Πανιώνιο

Published

on

Το Χαϊδάρι πήρε βαθμό (2-2) κόντρα στον Πανιώνιο για την 27η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι είχαν προβάδισμα δύο τερμάτων στο παιχνίδι, μείωσαν οι γηπεδούχοι στο τέλος του ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος οι οι παίκτες του Γεωργιάδη δημιούργησαν και έχασαν τρεις πολύ μεγάλες ευκαιρίες, δεν σκόραραν και τελικά το πλήρωσαν στο 84′, όπου ισοφάρισε το Χαϊδάρι με πέναλτι.

Πλέον με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανιώνιος παρέμεινε στο +13 από τον δεύτερο Εθνικό, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ηλυσιακό εντός έδρας.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά και στο 1ο λεπτό απείλησε με τον Στούπη, όμως ο Ντουνης μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγο αργότερα ήρθε η απάντηση των γηπεδούχων, με το σουτ του Βακράκου μέσα από την περιοχή να περνάει άουτ.

Στο 36′ ο Γεμιστός ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και κέρδισε το πέναλτι. Το εκτέλεσε ο ίδιος, ο Ντούνης έδιωξε, όμως η μπάλα επέστρεψε στον επιθετικό του Πανιωνίου ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από δύο λεπτά ακυρώθηκε γκολ του Χαϊδαρίου, για φάουλ του Μπερνιδάκη στον Ξυγκόρο.

Στο 42′ ο Ιστορικός έκανε δυο τα τέρματα του. Ο Παυλάκης έσπασε την μπάλα στον Μπουρλάκη, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έκανε το 0-2.

Στο ακριβώς επόμενο λεπτό το Χαϊδάρι κατάφερε να μείωσε με γκολ του Μπουτσικάρη.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανέρυθροι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο να το “καθαρίσουν”.

Στο 56′ χάθηκε διπλή πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Αρχικά ο Ντούνης έδιωξε δύσκολα το σουτ του Αρναρέλλη και εν συνεχεία ο Γεμιστός με σουτ εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ.

ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ντούνης, Αλεξιου, Δάρρας (81′ Γιαννακόπουλος), Ζίζηλας, Πολίτης, Τσιούλος, Ερρίκος (81′ Γιαννακόπουλος), Μπουτσικάρης (90′ Αρβανιτάκης), Βακράκος, Ματέα (90′ Ροπας), Μπερνιδάκης (67′ Γκρέμπι).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης) Παχατούρας, Ξυγκόρος, Παυλάκης, Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης, Στούπης (65′ Μπρέγκου), Γεμιστός (80′ Ιγνατίδης), Γροντής, Αρναρέλλης (80′ Χοτζάλι).

Πηγή: Panionianea