Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσιο διπλό ο ΑΟ Ιλίου, 2-1 τον Άτλαντα Κυψέλης

Published

on

Δείχνοντας μέταλλο σαν ομάδα, ο ΑΟ Ιλίου πήρε πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του Άτλαντα Κυψέλης με 2-1.

Έφτασε έτσι τους 45 βαθμούς και συνέχισε την ανοδική πορεία του, ενώ οι γηπεδούχοι έμειναν στους 25 και συνεχίζουν να δίνουν μάχη για την παραμονή τους.

Το σκορ άνοιξε στο 18′ όταν ο Μαρκάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Κοντός με κεφαλιά έκανε το 0-1. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 52′ όταν ο Καβαλιέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Στραβοκέφαλος με κεφαλιά έκανε το 1-1. Μετά από το 60′ οι φιλοξενούμενοι κυριάρχησαν αλλά η ατυχία βρέθηκε μπροστά τους. Στο 70′ το σουτ του Λερούτσου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι, ενώ στο 86′ έγινε μια φάση που σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα. Ο Ελεύθερος μπήκε από αριστερά και πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό δοκάρι, στη συνέχεια το δεξί, και παίρνοντας ύψος χτύπησε και στο οριζόντιο! Η λύτρωση ήρθε στο 90+3′ όταν ο Λερούτσος με έξοχη ατομική ενέργεια και κεραυνό έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το τελικό 1-2.

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΈΛΗΣ: Κοντουράς, Κόστα, Αποστολάκης (75′ Γκίκας), Λιβάνιος, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Οχούνβου, Τσαλαβούτας (75′ Τσιτσόπουλος), Κώης, Καβαλιέρης, Νάσι (46′ Στραβοκέφαλος).

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Αδαμόπουλος, Κιτσώνης, Σπίρι, Δαούτης, Μάλλιος, Λάχας, Ελεύθερος, Μαρκάκης (38′ λ.τ. Θάνος)(72′ λ τ. Μαργαρώνης), Φούρλας, Λερούτσος, Κοντός (46′ Τζώρτζης).