Connect with us

6ος Όμιλος

Παλληνιακός – Απορούμε με την συμπεριφορά και περιμένουμε συγνώμη από Αήττητο

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Παλληνιακός σχετικά με το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής  με αντίπαλο τον Αήττητο Σπάτων. Το κείμενο αναφέρει χαρακτηριστικά:

Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους φίλους του Αήττητου από τη Παλλήνη και το Παλληνιακό;;
Σε τι έφταιξαν οι Φίλαθλοι και οι Ποδοσφαιριστές της Ομάδας μας, που σε ρυθμό χούλιγκανς η εξέδρα (ένα μέρος της) του Αήττητου, τους έβριζε με ακατανόμαστες εκφράσεις καθ΄ όλη τη διάρκεια του β! ημιχρόνου;;

Σε τι έφταιξαν οι μανάδες των Ποδοσφαιριστών μας και σε τι αυτές των Φιλάθλων μας; Σε τι έφταιξε η Πόλη μας και ο κόσμος της;
Μήπως η άψογη φιλοξενία σε Παίκτες και φιλάθλους σας όσες φορές επισκεφτήκατε τη Πόλη μας η μήπως η φιλοξενία σε όλους τους εκπροσώπους σας όποτε παρέστησαν σε αγώνες με άλλους αντιπάλους.
Ακόμη κι αν το ξεπεράσουμε όλο αυτό, δίνοντας το ακαταλόγιστο σ αυτούς που δεν ξέρουν πιθανόν την Ιστορία μας, που ήταν η Διοίκηση του Αήττητου να τους πετάξει έξω η έστω να τους εγκαλέσει στη τάξη;;
Κύριοι,
Περιμέναμε 48 ώρες πιστεύοντας πως η Διοίκηση του Αήττητου θα έπραττε το αυτονόητο και θα ψέλλιζε μια λέξη, «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» , που θα μας έδειχνε ότι είναι ενάντια σε όλα αυτά και θα καταδίκαζαν αυτά τα αίσχη.
Τελικά ας μας πουν, μήπως το επικροτούν και αν ΝΑΙ, τι μήνυμα και σε ποιον ήθελαν να το στείλουν;
Αγωνιζόμαστε δύο χρόνια στη Γ Εθνική και σε καμία έδρα που επισκεφτήκαμε δεν ακούσαμε αυτά τα αίσχη που οργανωμένα και μεθοδευμένα ακούστηκαν στα Σπάτα για το Παλληνιακό και τη Πόλη της Παλλήνης. Κρίμα για την Ιστορία του Αήττητου που εμείς και πάλι τιμούμε.
Συγχαρητήρια στους Ποδοσφαιριστές του Συλλόγου των Σπάτων για τη μεγάλη Νίκη τους, αλλά με όλη μας τη Δύναμη Καταδικάζουμε τη Συμπεριφορά της Διοίκησης του Συλλόγου που αποστασιοποιημένη παρακολουθούσε ένα Αίσχος που προσβάλλει τόσο την Ιστορία Παλληνιακού, όσο και την Ιστορία και τους υγιείς φιλάθλους της Πόλης των Σπάτων.
Όσο για το αγωνιστικό, αφήνουμε το φίλαθλο κόσμο να κρίνει το πέναλτι που δόθηκε στον Αήττητο και στέρησε από την Ομάδα μας το δικαίωμα να παλέψει μέχρι τέλους τόσο για τη Νίκη όσο και για τη σωτηρία της.
Ο διαιτητής στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα του Αήττητου τιμωρήθηκε γιατί τον αδίκησε και η Διοίκηση ανάρτησε ανακοίνωση δικαίωσης, τι θα κάνει τώρα η Διοίκηση που ο διαιτητής αδίκησε εμφανώς τον αντίπαλο και ευνόησε κατάφορα την Ομάδα των Σπάτων.
Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα, αλλά επιφυλασσόμαστε γιατί πάνω απ΄ όλα, τιμούμε το Σύλλογο των Σπάτων και σεβόμαστε την Ιστορία του.

Με Τιμή
Το ΔΣ