Connect with us

6ος Όμιλος

Παλληνιακός – ΓΣ Μαρκό 0-2

Published

on

Ο ΓΣ Μαρκό επικράτησε στην  Παλλήνη με 2-0 του τοπικού Παλληνιακού και στην ουσία ψαλίδισε τις ελπίδες των γηπεδούχων για παραμονή στην Εθνική Κατηγορία.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Δημήτρη Παπασπύρου  που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας στις τάξεις του τον δεινό όπως εξελίσσετε σκόρερ Σάμιο που και σήμερα είχε το ραντεβού του με τα δίχτυα και μάλιστα δυο φορές .

Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος που  οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο το αγώνα χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν δυο φορές πρώτα στο 48’ όταν Κατοσύκης και Τσεβάς άλλαξαν την  μπάλα με τον τελευταίο σερβίρει στον Σάμιο που με ψύχραιμο πλασέ  άνοιξε το σκορ 0-1 και στην συνέχεια με πλασέ του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 63’ ύστερα από σέντρα Μανδαμαδιώτη.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 54’ σε κεφαλιά του Δόση.

Διαιτητής ήταν ο  Γιαννούκας  με βοηθούς τους Τζίκα και Τζάνη.

Παλληνιακός (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Κόρμπας, Καμαρινόπουλος (65’ Βλάχος), Παρασκευόπουλος (65’ Μπαμίχας), Ελ Γκαμάλ, Μαντζώρος, Δημητρακόπουλος, Μουστόγιαννης (65’ Κασάπης), Δημογιάννης, Κυριόπουλος (80’ Σπίνος), Δρόσης, Κοβάνης.

ΓΣ Μαρκό (Δημήτρης Παπασπύρου): Νικολίτσας, Μανδαμαδιώτης, Ψάνης, Ντούμπερετ, Τσακίρης, Αλεξίου, Κατσούκης (60’ Σόφης), Γκεμίσης, Σάμιος (82’ Αλεξανδρής), Τσεβάς (72’ Ατματζίδης), Πινέιρο (88’ Μπρούσος).