Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παλληνιακός- Λαυρεωτική 4-3

Published

on

Σε ένα δραματικό παιχνίδι ο Παλληνιακός λύγισε στο 93’ την μαχητική Λαυρεωτική με 4-3 και σημείωσε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και αφού στο 10’ είχαν δοκάρι με τον Παπαδόπουλο, στο 15’ άνοιξαν το σκορ με κορυφαίο παίκτη τους Γιαχάεβ, ενώ ο ίδιος έκανε το 2-0 στο 23’.

Παρά το κακό ξεκίνημα ο Παλληνιακός δεν τα παράτησε και αφού μείωσε στο 37’ με τον Κοβάνη, στην επανάληψη γύρισε το ματς με γκολ των Μαργέτη(58’) και Κοβάνη(70’ πέναλτι).

Η Λαυρεωτική όμως είχε τον Γιαχάεβ σε εξαιρετική μέρα και με το τρίτο του προσωπικό τέρμα στο 78’ έφερε το ματς εκ νέου στα ίσια. Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιράζονταν τους βαθμούς της ισοπαλίας, στο 93’ ο Μαργέτης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητές: Δραγάτης, Τζαφόλιας, Τσαλίκογλου

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Χρόνης, Κούσης, Καλούδης, Γκαμάλ, Δαραμούσκας (25′ Μπούρας), Κούνας (75′ Κάππος), Μουστόγιαννης, Μιρτάι, Καββαδίας (46′ Μαργέτης), Κοβάνης.

ΑΠΕ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Χουσεΐν, Τζώρας, Παπακωνσταντίνου, Παντελιάς, Χάλαρης, Βουκελάτος (70′ Ασλάνης), Γιαχάεβ, Παπαδόπουλος, Κοντογιάννης, Τσιριγώτης (80′ Τσομπανάκης).