Connect with us

stoplekto

Παλληνιακός – Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου 1-1

Published

on

Παιχνίδι που δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν το χάνεις. Πρόκειται για φράση που είναι συνηθισμένη στο ποδόσφαιρο και αναφέρεται σε ομάδες που καλούνται να πάρουν αποτέλεσμα σε δύσκολες έδρες. Μια εξ αυτών είναι και ο Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου ο οποίος χθες δεν μπόρεσε να σημειώσει την 5η του νίκη σε ισάριθμα ματς μένοντας στο ισόπαλο 1-1 με τον Παλληνιακό. Οι ”’ερυθρόλευκοι” παρά το γεγονός ότι στάθηκαν αρκετά καλά στο γήπεδο βρέθηκαν να… κυνηγούν το ματς δεδομένου ότι έμειναν πίσω στο σκορ ωστόσο τελικά γλίτωσαν τα χειρότερα και απέσπασαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 33′ όταν ο Αθανασόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Χριστοφιλέα. Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 69′ με τον Βάσιλο να γράφει το 1-0. Στο 76′ η ομάδα από την Παλλήνη έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Καλούδη, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το συγκρότημα του Γιάννη Μαγγίνα. Συγκεκριμένα στο 78′ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το τέρμα της ισοφάρισης με τον Αθανασόπουλο να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Μπούρας, Τσαναξής, Αλβανός, Καλούδης, Μπλιάμπλιας, Σιάσιος, Καββαδίας (63′ Δημητρακάκης), Βασιλός, Μπερέτης (88′ Μάρρος), Κοβάνης (83΄Γεωργιάδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μανουσάκης, Λέκα (81′ Κατσιγιάννης), Τσιούμας, Κολώνης, Μπερμπάντης, Στέλλας, Στεφανής (71′ Γιουβανέλλης), Καρποντίνης, Φώσκολος, Βαζέχα (57′ Σουσούνης), Αθανασόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply