Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Αήττητος Σπάτων 1-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες ο Αήττητος νίκησε εκτός έδρας τον Παμπαιανικό. Ο Αήττητος ευτύχησε στις δύο ολοκληρωμένες επιθέσεις του στην αρχή του παιχνιδιού να προηγηθεί με 0-2 και στη συνέχεια αναλώθηκε σε παιχνίδι κέντρου με αντεπιθέσεις.

Ο Παμπαιανικός ανέβασε την απόδοσή του στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα και πίεσε τους φιλοξενούμενους, χωρίς όμως να καταφέρει να αποσπάσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας. -Στο 8΄η άμυνα του Παμπαιανικού δεν κατάφερε να διώξει τη μπάλα σε σέντρα του Κολάγκι και ο Μπέκας με σουτ σημείωσε το 0-1. -Στο 16΄ο Κ.Φράγκος πέρασε τρεις αντιπάλους του και πλάσαρε τον Κασελούρη γράφοντας το 0-2. –

Στο 21΄ο Παπασωτηρίου με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Κατσαρό, ο οποίος αποφεύγει δύο αντιπάλους του και σουτάρει, η μπάλα όμως βρήκε το κάθετο δοκάρι. –Στο 25΄ απευθείας φάουλ του Γκόμπλια από τα τριάντα μέτρα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Καραογλάνη. –Στο 39΄ο Λάππας σέντραρε και ο Μπέκας με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη. -Στο 68΄ωραίο μακρινό σουτ του Κουλοχέρη απέκρουσε ο Κασελούρης. –Στο 73΄σε σουτ του Ντούλα, η μπάλα βρίσκει το χέρι του Καδύτη και ο διαιτητής δίνει πέναλτι υπέρ του Παμπαιανικού. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπασωτηρίου και σημείωσε το 1-2.

 

Διαιτητές οι κ.κ. Βλάχος Ανδρ., Τζαφόλιας Δ., Τζαφόλιας Β.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Αντωνόπουλος, Μηλιώτης, Παπανίκου, Γκόμπλιας , Κατσαρός, Παπασωτηρίου, Ντούλας, Στασινούλιας, Μυρτάϊ.

Γ.Π

 

ΑΗΤΤΗΤΟΣ (ΤΣΙΧΛΗΣ Κ.): Καραογλάνης, Σταύρου, Λίγγος, Καδύτης, Μωυσιάδης, Κολάγκι, Κ.Φράγκος, Παναγόπουλος(90΄Α.Φράγκος), Μπέκας, Κουλοχέρης(84΄Γιαννάκης), Λάππας(89΄Ηameraj).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply