Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Παμπαιανικός – Αστέρας Μενιδίου 3-2

Published

on

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Παμπαιανικός επί του Αστέρα Μενιδίου με 3-2. Ο Παμπαιανικός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα έχοντας την κατοχή της μπάλας και πιέζοντας σε όλο το γήπεδο. Οι παίκτες του Αστέρα προσπάθησαν περισσότερο στο 1ο ημίχρονο ενώ στο 2ο έδειξαν να τους ικανοποιεί το ισόπαλο αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Ο Παμπαιανικός ξεκίνησε το παιχνίδι με πίεση σε όλο το γήπεδο και ανταμείφθηκε όταν στο 8΄ ο Κτίστης έκανε το 1-0, με σουτ μέσα από την μικρή περιοχή και αφού προηγουμένως δεν απομάκρυναν την μπάλα ούτε ο Αστερής ούτε οι αμυντικοί του. Στο 13΄ ο Γκόμπλιας ανέτρεψε τον Ελευθερίου μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι.

Το εκτέλεσε ο Ελευθερίου σημειώνοντας το 1-1, παρά την προσπάθεια του Κασελούρη ο οποίος ακούμπησε τη μπάλα αλλά δεν κατάφερε να τη διώξει και κατέληξε στα δίχτυα του. Στη συνέχεια ο Αστέρας προσπάθησε για την ανατροπή έχοντας δύο σουτ του Ελευθερίου που κατέληξαν άουτ και ο Παμπαινικός έχοντας την κατοχή της μπάλας άρχισε να ασκεί μεγαλύτερη πίεση προς την περιοχή του Αστέρα, χωρίς όμως να φτάσει σε ένα δεύτερο γκολ.

Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη και στο 53΄ ο Χατζής έκανε παράλληλη σέντρα προς την περιοχή του Αστερή και ο 15χρονος Γιαμάς με πλασέ έγραψε το 2-1. Στο 67΄ ο Χατζής έβγαλε μεγάλη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Αστέρα και ο νεοεισελθών Λαγός με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Αστερή για το 3-1. Από το σημείο αυτό χαλάρωσε η πίεση του Παμπαιανικού αλλά οι παίκτες του Αστέρα μόνο στο 91΄ κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 3-2, όταν κέρδισαν νέο πέναλτι σε ανατροπή του Σούλα από τον Κασελούρη και ο Χαμπέρης που ανέλαβε την εκτέλεσή του νίκησε τον τερματοφύλακα του Παμπαιανικού.

Διαιτητές: Ι. Παπάζογλου – Χρ. Παπαδιώτης, Εβ. Μπαλάγκα

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης (58΄Παρθένης), Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λαλαούνης, Κτίστης (77΄Αντωνόπουλος), Γιαμάς (46΄Λαγός), Τσιγάρας, Δημήτρουλας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ. (Ρουσόπουλος) Αστερής, Αντωνιάδης, Αμανατίδης (76΄Φαμελίτης), Παλατζίδης, Καϊταλίδης, Γεωργούσης, Σούλα, Μαυρίδης, Κωστελίδης (46΄Ζούμας), Ελευθερίου (62΄Χαμπέρης), Μετούα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply