Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Αυλώνα 2-1

Published

on

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Παμπαιανικός με 2-1 επί του Αυλώνα. Ο Παμπαιανικός κυνήγησε τη νίκη από την έναρξη του αγώνα, αλλά ο Καλέμης με τις επεμβάσεις του και οι αμυντικοί του με τις σωστές αντιδράσεις τους κράτησαν τους επιθετικούς του Παμπαιανικού μακριά από την εστία τους. Λίγο πριν λήξει το 1ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 42΄ έγινε το 1-0, όταν μετά από κόρνερ του Selvija οι αμυντικοί του Αυλώνα απομάκρυναν τη μπάλα προς το κέντρο του γηπέδου εκεί όπου ο Γκόμπλιας έπιασε μονοκόμματο ψηλοκρεμαστό σουτ από τα πενήντα μέτρα περίπου και έστειλε τη μπάλα στο παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Καλέμη. Ένα πολύ ωραίο γκολ το οποίο χειροκρότησαν και οι φίλαθλοι του Αυλώνα. Στο 60΄αποβλήθηκε ο Κρητικός, αφού έδιωξε τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος και σημείωσε το 1-1. Αν και με 10 παίκτες ο Παμπαιανικός βγήκε στην αντεπίθεση και προηγήθηκε 2-1 με σουτ του Selvija μετά από πάσα του Μυρτάϊ. Στη συνέχεια ο Αυλώνας βγήκε στην επίθεση, πίεσε τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα του αγώνα.

Καλή η διαιτησία των κ.κ. Λάμπρου Β., Παπαδημητρίου Δ., Αλεξοπούλου Α.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπανίκου, Γκόμπλιας, Selvija, Ιασ. Λαλαούνης, Ντούλας (79΄Παπασωτηρίου), Κατσαρός (68΄ Στασινούλιας), Μυρτάϊ.

ΑΥΛΩΝΑΣ (ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ Κ.): Καλέμης, Ε. Πάντος, Σ. Πάντος, Ελευθεριάδης, Νακάϊ, Σκεντούλι, Μαστρογιάννης (46΄Τζιόμαλλος)(66΄ Αναγνωστόπουλος), Παπαδόπουλος, Θεοδοσίου, Λιάπης, Νάνος (74΄Στεφανής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply