Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Καπανδρίτι 5-2

Published

on

Στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς ο Παμπαιανικός επικράτησε 5-2 του Καπανδριτίου και πραγματοποίησε άλλη μία πολύ καλή εμφάνιση θυμίζοντας σε όλους τους φιλάθλους που παρακολούθησαν τον αγώνα, την περυσινή νεανική ομάδα μοντέλο του Γιάννη Χερίδη. Χωρίς άγχος και για τις δύο ομάδες, ο Παμπαιανικός πιέζοντας από την αρχή του αγώνα σε όλο το γήπεδο και με συνεχείς εναλλαγές της μπάλας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Καπανδρίτι.

Στο 8΄ ο Selvija έβγαλε την κάθετη πάσα στο Στασινούλια, ο οποίος δεν κατάφερε στο ένας εναντίον ενός να νικήσει τον Σκούρα που έδιωξε σε κόρνερ. Στο 12΄ο Στασινούλιας με ωραία ενέργεια πέρασε δύο αμυντικούς και προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα του Καπανδριτίου, ο οποίος μπλόκαρε τη μπάλα.

Στο 15΄ σε φάουλ του Selvija ο Παπασωτηρίου έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 22΄κόντρα στη ροή του αγώνα ο Παπαγεωργίου πάσαρε στον Αθανασόπουλο ο οποίος πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε τον Γκουντάνα σημειώνοντας το 0-1.

Ο Παμπαιανικός ανέβασε και άλλο την απόδοση του και την πίεση στους αντιπάλους του και στο διάστημα από το 24΄εώς το 44΄πέτυχε πέντε γκολ.

Στο 24΄ ο Selvija πέρασε δύο αμυντικούς και πλάσαρε τον Σκούρα για την ισοφάριση σε 1-1. Στο 31΄από το κόρνερ του Selvija ο Γκόμπλιας έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Στασινούλιας με πλασέ πέτυχε το 2-1.

Στο 34΄ο Κατσαρός με ωραίες ντρίπλες απέφυγε δύο αντιπάλους του έκανε τη σέντρα σουτ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 3-1. Στο 38΄ ο Γκόμπλιας έβγαλε τη σέντρα στο ύψος του πέναλτι και ο Selvija με πλασέ σημείωσε το 4-1. Το Καπανδρίτι μείωσε 4-2 στο 43΄όταν σε φάουλ του Μελίρα ο Alinj με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γκουντάνα.

Αμέσως στο 44΄με τη σέντρα ο Παμπαιανικός βγήκε στην επίθεση και ο Αντωνόπουλος με ωραία κάθετη μπαλιά βρήκε τον Selvija, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ αφού πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Σκούρα και έγραψε το 5-2. Στο 2ο ημίχρονο ο Παμπαιανικός είχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα και το Καπανδρίτι απλά περίμενε το σφύριγμα της λήξης.

 

Διαιτητές οι κ.κ. Ντόστης Κ., Δατσέρης Ανδρ, Πολυδωρόπουλος Κ.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Γκουντάνας(80΄λ.τρ. Βαρθολομαίος), Κρητικός(67΄Γεωργόπουλος), Αντωνόπουλος(75΄Σαλκιντζής), Ζάχαρης, Παπασωτηρίου, Ιασ. Λαλαούνης, Selvija, Στασινούλιας, Κονδύλης, Γκόμπλιας , Κατσαρός.

 

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ (ΜΠΑΛΤΑΣ Α.): Σκούρας, Παπαγεωργίου(46΄Βλάχος), Alinj, Σίνας, Κουτρώνας, Μελίρας, Τσαλίδης, Σδράλιας, Singj, Αθανασόπουλος, Γιαννόπουλος(28΄λ.τρ. Μαντάς).

Γ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply