Connect with us

stoplekto

Παμπαιανικός – Νίκη Δροσιάς 3-1

Published

on

Ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις και γκολ έγινε στο Δ.Α.Κ. Παιανίας, όπου ο Παμπαιανικός νίκησε 3-1 τη Νίκη Δροσιάς. Η Νίκη στο 1ο ημίχρονο μπήκε στο παιχνίδι με σκοπό να πάρει το τρίποντο, που θα την οδηγούσε πιο ψηλά στη βαθμολογία και παίζοντας πιο ουσιαστικά κατάφερε να περιορίσει τον Παμπαιανικό σε παθητικό ρόλο. Στο 5΄ο Λιβαθηνός συνδυάστηκε με τον Κιούρκο ο οποίος έβγαλε τη σέντρα ο Πιπέρας έπιασε την κεφαλιά και ο Κασελούρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 12΄ μακρινό σουτ του Λιβαθηνού πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κασελούρη

. Στο 24΄ ο Κιούρκος έβγαλε τη σέντρα ο Πιπέρας ανατράπηκε από τον Κασελούρη και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και την κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Παμπαιανικού. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Πιπέρας και σημείωσε το 0-1. Στο 30΄ο Selvija έβγαλε ωραία σέντρα στον Μυρτάϊ ο οποίος σούταρε και απέκρουσε με τα πόδια ο Κατσέρης. Στο 2ο ημίχρονο ο Παμπαιανικός μπήκε στο γήπεδο για να νικήσει και κατάφερε για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι να γυρίσει το αποτέλεσμα, αφού το ίδιο είχε συμβεί και την προηγούμενη αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα του με τους Νικητές Ανθούσας.

Στο 49΄ ωραίο μακρινό σουτ του Selvija έδιωξε σε κόρνερ ο Κατσέρης. Στο 53΄ ο Selvija πέρασε με ωραίες ντρίπλες τον Παναγιωτίδη έβγαλε τη συρτή σέντρα και ο Ντούλας με προβολή σημείωσε το 1-1. Μετά την ισοφάριση ο Παμπαιανικός πίεσε σε όλο το γήπεδο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Νίκη. Στο 63΄ ο Selvija ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Παναγιωτίδη και ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και τη 2η κίτρινη κάρτα στον αμυντικό της Νίκης.

Το πέναλτι εκτέλεσε ο Selvija και πέτυχε το 2-1. Στη συνέχεια ο Παμπαιανικός έκανε ότι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσφέροντας χορταστικό θέαμα στους φιλάθλους του. Η Νίκη με παίκτη λιγότερο έμεινε σε ρόλο θεατή και όποια επιθετική ενέργεια προσπάθησαν οι παίκτες της, σταματούσε στην άμυνα του Παμπαιανικού. Στο 85΄ ο Ντούλας έφυγε στην αντεπίθεση την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Μυρτάϊ ο οποίος έγραψε το τελικό 3-1.

 

Διαιτητές κ.κ. Ζαχαρόπουλος Αθ., Ζέρβας Δ., Βάλλας Γ.

 

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Κασελούρης, Κρητικός, Κονδύλης(90΄Κατσικώστας), Παπανίκου, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Σέλβια, Ιασ. Λαλαούνης(89’Ζάχαρης), Σερμπενιάδης(46΄Ντούλας), Στασινούλιας, Μυρτάι.

 

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ (ΚΟΚΚΙΝΟΣ Ν.): Κατσέρης, Χαμζάϊ, Μηλιώτης(46΄Παναγιωτίδης), Μπιτάκος, Πλατσιώτας, Μούρτης(66΄Τσίγκος), Λιβαθηνός, Κιούρκος, Πιπέρας, Μπέτσης(57΄Ζερμπίνης), Δημητρίου.

 

 

• Χαρακτηριστικό σημείο του αγώνα στην ισοφάριση του Παμπαιανικού, ο σκόρερ Ντούλας πανηγύρισε σηκώνοντας τα χέρια στον ουρανό, αφιερώνοντας έτσι το γκολ στον αδικοχαμένο Παιανίωτη φίλο του Ηλία Ντόβα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply