Connect with us

5ος Όμιλος

Πανάκης – Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν

Το να είσαι αρχηγός στον Φωστήρα μόνο εύκολο δεν είναι θέλει να έχεις αρχ….α

Published

on

Η ανάρτηση του έμπειρου αμυντικού  Γιώργου Πανάκη μετά την λύση της συνεργασίας με τον Φωστήρα. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

Λοιποοοοννννννν… Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν λέει ένα τραγούδι έφτασε λοιπόν η ώρα του τέλους από την ομάδα. 2 υπέροχα χρόνια με 1 πρωτάθλημα κ έναν τελικό κυπέλλου νομίζω σταθήκαμε αξιοπρεπέστατα για την ομάδα κ την ιστορία του Φωστήρα.

Σίγουρα δεν είμαι κ δν ήμουν έτοιμος για αυτό το τέλος άλλα έτσι είναι η μπάλα. Επειδή το.99% που έχω φίλους εδώ μέσα στο fb με ξέρετε προσωπικά τι άνθρωπος είμαι κ στην ζωή μου δν έχω ανάγκη να γλείψω κ να χαϊδέψω κανέναν αυτά που θα πω τα εννοώ 100%.

Πρώτα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας τον Διονύση Πανταζή ένα άνθρωπο που αγαπάει παθολογικά την ομάδα κ πραγματικά ενα πρόεδρο με ψυχή οπαδού κ ήταν μεγάλη μου χαρά κ που συνεργάστηκα μαζί του άλλωστε οι τρέλες μας κ τα μυαλά μας στα περισσότερα θέματα ταιριάζουν.

Να ευχαριστήσω την οικογένεια Αξιώτη χαρά μ μεγάλη που γνώρισα αυτούς του εξαιρετικούς ανθρώπους. Τον κύριο Γεωργούλη που ήμουν δικιά του επιλογή πέρσι κ τον Θωμά Μακρή γυμναστή της ομάδας τον θεοδωρο πετροβασ τον φυσιοθεραπευτή μας Ηλία Μαρουδια τον γενικό αρχηγό μας Μπούμπα Παναγιώτη τον ξέρετε καλύτερα από μένα.

 Βέβαια τους συμπαίκτες μ όλους μαζί κ έναν εναν ξεχωριστά φοβερά παιδιά όλοι τους και τα 2 χρόνια. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ δν είναι εύκολο να σε αγαπήσει αλλα νομίζω πως έκανα μόνο φίλους αυτά τα 2 χρόνια.

Να ευχαριστήσω τον γυμναστή που είχαμε στο δεύτερο μισό της σεζόν κύριο Γιάννη. Τέλος αφήνω τελευταίο επίτηδες τον προπονητή μου Πάρη Ανδράλα ενα άνθρωπος που πιστεύω έχει όλα τα φόντα να κάνει μια προπονητική καριέρα όπως έκανε σαν παίχτης εξαιρετικός προπονητής κ άνθρωπος παρόλο που ήρθαν έτσι τα πράγματα ένας άνθρωπος που εκτιμάω πολύ είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία. Λοιπόν ευχαριστώ πολύ όλους για όλα το να είσαι αρχηγός στον Φωστήρα μόνο εύκολο δν είναι θέλει να εχει α….α κ εγώ δόξα το θεό τα έχω. Να στε καλά όλοι σας αγάπησα κ αγαπάω την ομάδα κ εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου το χρόνου να παίξω ξανά στο Γιαλαμπιδης έστω κ ως αντίπαλος. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ.