Connect with us

5ος Όμιλος

Πανέτοιμος ο Ιωνικός για Ρούβα

Published

on

Με απογευματινή ελαφρά προπόνηση στο γήπεδο του Ζαρού σε ένα ειδιλιακό περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς με τρέχουμενα νερά, η ομάδα του Ιωνικού ολοκλήρωσε την προετοιμασία για τον αυριανό (15:00) δύσκολο αγώνα με το Ρούβα στο γήπεδο της Γέργερης που διαθέτει πλαστικό χορτοτάπητα είναι μικρών διαστάσεων και δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση.

Το κλίμα στην ομάδα της Νίκαιας είναι εξαιρετικό. Όλοι πάντως έχουν συνειδητοποιήσει τη δυσκολία της αποστολής κόντρα στον δυνατό Ρούβα, και την αναγκαιότητα να κερδίσουν το παιχνίδι που είναι το πρώτο από τα τρία που θα δώσουν σε Κρητικό έδαφος οι “κυανόλευκοι”

Το θετικό για τους παίκτες είναι ότι δεν βρέχει και δεν φυσά.

 

 

Οι 19 παίκτες που συγκροτούν την αποστολή του αυριανού αγώνα είναι:

 

Μπαμπανιώτης,Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Σκλιοπίδης,Κουλακάρης,Γρομητσάρης,Μακρής,Δημητρίου,Σιμιτσής,Καλλέργης,Κορακάκης,Πολυχρόνης,Παπασπύρου,Χρυσάφης,Μπεκατώρος, Βασιλείου,Βουτσιώτης, Μαρουκάκης και Μπερνιδάκης,Ατματσίδης και Σταμπούλογλου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έμειναν στην Αθήνα.

 

Το παιχνίδι στη Γέργερη θα διαιτητεύσει ο Χαράλαμπος Σωτηριάδης με βοηθούς τους Νικόλαο Πάγκαλο και Εμμανουήλ Φινοκαλιώτη από το σύνδεσμο διαιτητών Λασιθίου. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Βασίλειος Αγγελάκης ( Χανίων).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply