Connect with us

stoplekto

Πανίσχυρη διοίκηση ο Περαμαϊκός

Published

on

Από τον υπεύθυνο τύπου του ΑΠΟ Περαμαϊκός Νίκο Καλημέρη λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Ανακοινώνουμε ως Σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ την συγκρότηση ισχυρού  σώματος ΔΣ μετά από Γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ομάδας μας   και συζητήθηκαν ποικίλα θέματα όπου  υπήρξε ομοφωνία σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον της ομάδας μας.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι για ακόμα έναν χρόνο στην ηγεσία της ομάδας μας θα βρίσκεται ο Πετριδης Πέτρος με Αντιπρόεδρο Α τον Φουρναράκη Σάκη και Αντιπρόεδρο Β τον Γιάνναρο Παναγιώτη .

Γενικος Γραμματέας ο πολύπειρος Γιουρτζογλου Μανθος και Γενικοί αρχηγοί ο Βανικιώτης Χρήστος και ο Γιδάκος Πέτρος

.Στο Ταμείο και στο γραφείο τύπου  συνεχίζει να βρίσκεται ο Καλημέρης Νικόλαος.

Τακτικά μέλη ο Οκταποδάς Νικόλαος , Μπουρας Κωνσταντίνος, Φούσκας Κωνσταντίνος , Δημόπουλος Γιάννης , Χαλκίτης Σπυρίδων. Αναπληρωματικά μέλη Αποσπόρης Διονύσης , Τσαγγάρης Βασίλειος ,Αλεξίου Δημήτριος , Στράτης Παναγιώτης.

Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων παρακαλώ για να είμαστε προσεκτικοί οι παραπάνω αφορούν το Σώμα του ΔΣ ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ και για όσους θέλουν να μάθουν πληροφορίες η έχουν την επιθυμία να ενισχύσουν την ομάδα καλό θα είναι να έρχονται σε επικοινωνία αποκλειστικά με τους παραπάνω και με κανένα άλλον τρίτο που δεν αφορά τον Περαμαϊκό.

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ο Περαμαϊκός γίνεται και πάλι ισχυρός σε όλους τους τομείς με Διοίκηση και μέλη ανεξάρτητα οικονομικά με παίκτες αναγνωρισμένης αξίας και προπονητή ταλαντούχο και πετυχημένο! Ας είμαστε προσεκτικοί με τους γύρω μας και ας στηρίξουμε την ομάδα. Εμείς την υπόσχεση την κάναμε πράξη ο λόγος στον κόσμο μας πλέον που το μόνο που θελουμε είναι να γεμίζει το γήπεδο κάθε Κυριακή! Κλείνοντας το Δ.Σ. και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Πετριδης Πέτρος και ο Γεν Αρχηγός Γιδάκος Πέτρος νιώθουν την υποχρέωση να ευχαριστήσουν  Δημόσια τον Στέφανο Φαναριτη  ο οποίος σε δύσκολους καιρούς είναι δίπλα μας στον δικό μας αγώνα  αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την γνησιότητα του ως ποδοσφαιρικός παράγοντας και ως άνθρωπος πάνω από όλα!.Στεφανε σε ευχαριστούμε!