Connect with us

5ος Όμιλος

Παναγιωτάκης: Προσδοκούμε συσπείρωση δυνάμεων

Published

on

Το δικό του μήνυμα προκειμένου ο Ηρόδοτος να στηριχθεί τη νέα χρονιά έστειλε ο πρόεδρος Νίκος Παναγιωτάκης.

Το κάλεσμα του

Το Δ.Σ του Συλλόγου μας αισθάνεται την υποχρέωση, να επικοινωνήσει με τους φιλάθλους, αθλητές και γονείς αυτών, προπονητές, φροντιστές φορείς και επιχειρηματίες της περιοχής μας και όχι μόνο , προκειμένου να γίνει ενημέρωση για το έργο που επιτελείται, στον ιστορικό μας ΣΥΛΛΟΓΟ αλλά και την πορεία όλων των Τμημάτων αυτού.
Η παρατεταμένη οικονομική κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας και ο λαός, έχει ασφαλώς συνέπειες και στον σύλλογο μας και ιδιαίτερα μετά την οδυνηρή περιπέτεια της περασμένης περιόδου.
Ο ερασιτέχνης Ηρόδοτος ως όφειλε, , πιστός στο ιστορικό του καθήκον και υποχρέωση , ανταποκρινόμενος στα αισθήματα όλου του κόσμου αλλά και στην κληρονομιά ζώντων και μη γεννητόρων αυτού , υπάκουσε στο κάλεσμα να ανταποκριθεί στο ακέραιο και να οδηγήσει τον σύλλογο όπως πρέπει και εκεί που ανήκει.
Προς τούτο, προσδοκούμε την ένωση δυνάμεων, των φίλων, μελών φορέων και επιχειρηματιών , για την παραπέρα ανάδειξη και οικονομική ενίσχυση του σπουδαίου έργου, το οποίο παράγει ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ στην νεολαία μας και που αποτελεί άμεση προτεραιότητα όλων μας.
Αναδεικνύοντας και αξιοποιώντας τα αθλητικά Τμήματα και τις ακαδημίες που λειτουργούν πλέον υποδειγματικά στο Σύλλογο , φιλοδοξούμε πως σε λίγα χρόνια ο Ηρόδοτος θα είναι αθλητικά και αγωνιστικά αυτάρκης , επιστρέφοντας οριστικά στο καταξιωμένο παρελθόν του.
Φέτος δηλ.την περίοδο 2019-2020 η ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΣΑ Ηροδότου, στα χέρια πλέον του ερασιτέχνη , αγωνίζεται στην Γ΄ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, και έχουμε βάλει στόχο όχι μόνο να μείνουμε αλλά και να πρωταγωνιστήσουμε σ’ αυτή την κατηγορία..
Μένοντας ρεαλιστικά προσγειωμένοι στον στόχο μας καλούμε τους φιλάθλους μας , τους φίλους , τους φορείς και τους επιχειρηματίες αλλά και όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, να ενισχύσουν αυτή τη κοινή προσπάθεια, τόσο με την οικονομική τους συνδρομή όσο και με τη μαζική τους παρουσία στο γήπεδο.
Η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους , τρόπους που θα συνδράμουν στην κοινή προσπάθεια και τον στόχο.
Με την προβολή των επιχειρηματιών στο γήπεδο , με την συμμετοχή χορηγών , με την συμμετοχή των φίλων στις εκδηλώσεις του συλλόγου , με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας , με την συμμετοχή των φιλάθλων στο γήπεδο κατά τους αγώνες κ.λ.π.
Ο ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ ευχαριστεί όλους τους φίλους , που βοηθάνε με οποιονδήποτε τρόπο, είτε συνεισφέροντας οικονομικά , είτε με προσωπική εργασία, και από οποιοδήποτε πόστο, είτε ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, είτε ως απλοί φίλαθλοι στην κερκίδα, σ’ αυτόν τον ωραίο αγώνα.
Γιατί στους φίλους και φιλάθλους στηρίζεται αυτός ο αγώνας και στην κάθε οικονομική βοήθεια που αυτοί μπορούν να προσφέρουν.
Αγαπητοί φίλοι, η ομάδα ζητά την συνδρομή σας, όσων θέλετε και μπορείτε. Ακόμα και η ελάχιστη οικονομική βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη και μπορεί να γίνει και μέσω του τραπεζικού λογαριασμού της ομάδας(IBAN GR8601102050000020500918394 – ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).
Να τονιστεί ότι κάθε εισφορά καταγράφεται και γίνεται ανάλυση και δημοσιοποίηση όλων στην ετήσια απολογιστική γενική συνέλευση του συλλόγου.
Σε κάθε όμως περίπτωση εμείς θα προσπαθούμε να κρατάμε ψηλά τον ιστορικό ΗΡΟΔΟΤΟ , εκεί που πρέπει να τον έχουμε και του αξίζει και όλοι μας κρινόμαστε για τις πράξεις και τις παραλείψεις μας.

Νέα Αλικαρνασσός 11 Ιουλίου 2019
Ο πρόεδρος του ΔΣ
Παναγιωτάκης Νικόλαος