Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παναγιώτης Αναστασίου: “Μπορεί να πετύχει η Διάνα σημαντικά πράγματα φέτος”

Published

on

Ο Παναγιώτης Αναστασίου τα τελευταία χρόνια αποτελεί ποδοσφαιριστή-βαρόμετρο για την εικόνα που παρουσιάζει η Διάνα.

Η απόδοση του στην μεσαία γραμμή κρίνει κατά πολύ την παρουσία του συλλόγου των νοτίων προαστίων στο γήπεδο, με τον ίδιο να δειχνει πιο ώριμος από ποτέ ώστε να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού φέτος.

Διατηρώντας χαμηλούς τόνους, ο Αναστασίου έχει αποδείξει ότι κοσμεί τα γήπεδα της Αθήνας, μοιράζοντας μαζί μας τις σκέψεις του για την νέα χρονιά.

Τα όσα τόνισε

-Ποιος είναι ο στόχος της ομάδας;
Προσωπικά πιστεύω ο στόχος της ομάδας είναι η Διάνα να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Χρονο με τον χρόνο ο σύλλογος εδραιώνεται όλο και πιο πολύ στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο και φέτος έχει όλα τα φόντα να πετύχει κάτι σημαντικό για την ιστορία της.
-Μια τοποθέτηση για την εικόνα σας στα φιλικά;
Η ομάδα αν και νωρις έχει δείξει από τα πρώτα φιλικά που έχει αγωνιστεί πως έχει και κ το ταλέντο και την εμπειρία να παρουσιαστεί αρκετά ανταγωνιστική. Σίγουρα το φετινό πρωτάθλημα της Αθηνας θα είναι άκρως ανταγωνιστικό καθώς θα υπάρχουν πολλές δυνατές και ιστορικες ομάδες που στο επίπεδο ενδυνάμωσης των ρόστερ τους έχουν δείξει ηδη ποσό ισχυρές θα είναι.
-Μπορεί η Διάνα να χτυπήσει τον πρωτάθλημα;
Όσον αφορά αν η διάνα μπορεί να χτυπήσει την πρωτιά στο πρωτάθλημα δεν μπορώ να το απαντήσω από τόσο νωρίς καθώς βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή αλλα σίγουρα με δουλειά και επιμονή έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει
-Προσωπικές σου φιλοδοξίες;
Προσωπικός μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της και μέσα απ’την ομάδα να εξελιχθώ και εγώ ποδοσφαιριστής και άνθρωπος.