Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παναγιώτης Καραχάλιος: Οι Αγιοι Ανάργυροι πρέπει να πρωταγωνιστούν…

Published

on

Αναμφίβολα ένα από τα πιό << βαριά >> ονόματα που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αθήνας είναι ο Παναγιώτης Καραχάλιος.

Ο σπουδαίος και πολύπειρος επιθετικός αγωνίζεται φέτος στους Αγίους Αναργύρους και συμβ’άλλλει κι αυτός στην προσπάθεια της Ενωσης να πρωταγωνιστήσει.

Ο Παναγιώτης Καραχάλιος μίλησε στο Plekto.gr και ας δούμε τι μας είπε…

<<Φυσικά δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τους 13 βαθμούς που έχουμε συγκεντρώσει. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα. Πιστεύω όμως πως με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα παρουσιαστούμε όπως πρέπει και θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος.

Οι Αγιοι Ανάργυροι δεν μπορούν να έχουν άλλους στόχους από το να πρωταγωνιστούν, αφού αυτό επιβάλλει η ιστορία και η δυναμική αυτ του συλλόγου. Θέλουμε η ομάδα να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική άμεσα και πρέπει να ιδρώσουμε πολύ μέσα στο γήπεδο για να καταφέρουμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια για να το πετύχουμε. Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος με καλές και ανταγωνιστικές ομάδες, και θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος.

Στην ομάδα όλα λειτουργούν όπως πρέπει, και πραγματικά είναι ευλογία να είσαι σε ένα τέτοιο σύλλογο. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, και υπάρχουν έμπειροι ποδοσφαιριστές που συμπεριφέρονται απόλυτα επαγγελματικά, και ταυτόχρονα βοηθάνε τους πολύ ταλαντούχουςε νεαρούς που υπάρχουν, έτσι ώστε όλοι μαζί να οδηγήσουμε την ομάδα στην επίτευξη του στόχου της. Η διοίκηση είναι συνεχώς δίπλα μας, και προσπαθεί να λύνει ότι πρόβλημα υπάρχει. Η σχέση μας είναι άριστη.

Ανυποπονούμε όλοι να επιστρέψουμε στα γήπεδα, και ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έχει δώσει ο γυμναστής μας Παναγιώτης Κωτσοβός, έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι όταν χρειαστεί. Μακάρι να γίνει σύντομα αυτό, και επίσης μακάρι να γυρίσει και ο κόσμος στο γήπεδο, αφού ποδόσφαιρο χωρίς κόσμο είναι σαν φαγητό χωρίς αλάτι…>>