Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παναγιώτης Μπάκας: “Στόχος να είμαστε ανταγωνιστικοί”

Published

on

Επέλεξε να αποχωρήσει από την Αγία Ελεούσα για λογαριασμό του Ιάσονα Αγίου Φανουρίου.

Σωστό ή λάθος θα φανεί στο… χειροκρότημα ωστόσο ο Παναγιώτης Μπάκας δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ.

Προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν ο Μπάκας θα βοηθήσει σημαντικά, μιλώντας στις δηλώσεις που παραχώρησε για τη νέα σεζόν.

-Γιατί επέλεξες τον Ιάσονα;

Επέλεξα τον Ιάσονα γιατί καταρχήν είναι μία ιστορική ομάδα, οι άνθρωποι της ομάδας μου έδειξαν οτι με θέλουν πολύ και το πρότζεκτ της νέας χρονιάς μου φάνηκε ενδιαφέρον και συμβάδιζε απόλυτα με αυτό που είχα κι εγώ στο μυαλό μου.
-Ποιος είναι ο στόχος σας;

Ο στόχος για τη νέα χρονιά ειναι να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, να κάνουμε μια καλή πορεία με ωραίο ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε οσο ψηλότερα γίνεται.

-Τι πιστεύεις ότι μπορείτε να πετύχετε;

Πιστεύω ότι στην ομάδα υπάρχει πολύ ταλέντο και όρεξη για δουλειά και σε συνδυασμό με τις γνώσεις του προπονητή ευελπιστούμε σε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
-Ένα σχόλιο για το νέο πρωτάθλημα;

Το πρωτάθλημα κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο, οι ομάδες γίνονται όλο και καλύτερες, με αξιόλογους ποδοσφαιριστές και συνεπώς ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Όσον αφορά εμάς, με σκληρή δουλειά, θα προσπαθήσουμε να επιτύχουμε τους στόχους μας.