Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου: Μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων

Published

on

Στην τελική ευθεία έχει μπει το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΑ, όπου απομένουν δύο αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Β’ κατηγορία μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων σε κάθε όμιλο.

Μια από τις ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους σε αυτή την διαδικασία είναι οι Αμπελόκηποι στον 3ο όμιλο.  Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Τσορμπατζόγλου μίλησε στην ιστοσελίδα μας και ας δούμε τι μας είπε…

“Μπαίνοντας στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος, έχουμε εξασφαλίσει μαθηματικά την είσοδο μας στους αγώνες μπαράζ με τους τρεις βαθμούς που πήραμε άνευ αγώνα την προηγούμενη αγωνιστική με Λαρισαϊκό. Απομένουν ακόμα δύο αγώνες για την κανονική διάρκεια, με Δούρειο και Αρίωνα. Θα είναι δύο δύσκολοι αγώνες, όπως οι περισσότεροι φέτος στον όμιλο μας, όπου θα προσπαθήσουμε να είμαστε προετοιμασμένοι στο μεγαλύτερο βαθμό. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη διακοπή για τα Χριστούγεννα έχουμε αρκετά διαστήματα χωρίς επίσημες υποχρεώσεις και δυσκολευόμαστε να βρούμε ρυθμό. Σε χρονικό διάστημα από τις 12/12/21 έως τώρα έχουμε κάνει μόνο 5 επίσημους αγώνες και προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις και κάποια φιλικά να κρατήσουμε στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης και όχι μόνο, τους παίχτες. Είμαι πεπεισμένος ότι στον όμιλο μας ή άνοδος θα κριθεί στις τελευταίες αγωνιστικές των αγώνων μπαράζ, καθώς όλες οι ομάδες είναι αγωνιστικά και βαθμολογικά πολύ κοντά. Νομίζω πως δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και κερδισμένος θα βγει ο πιο συνεπής και σταθερός σε απόδοση και αποτελέσματα. Ενώ θα παίξει ρόλο και η τύχη αλλά και η ομάδα με τις λιγότερες απουσίες οι οποίες είναι δεδομένο ότι θα υπάρχουν. Από την πλευρά μου εγώ έχω εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου και είμαι τυχερός που έχω πάνω από 20 ικανούς όπου διεκδικούν κάθε αγωνιστική τη συμμετοχή στην 11αδα μας. Υπάρχει διάθεση και μεγάλος ανταγωνισμός και αυτό είναι που αυξάνει και διατηρεί το αγωνιστικό μας επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό το ενδιαφέρον μας μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.”