Connect with us

Uncategorized

ΠανΑΞΙΑκος στη Γ Εθνική

Νίκησε 3-0 το Κερατσίνι

Published

on

Τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος και ο Πανναξιακός λογίζεται ήδη Ομάδα Γ΄ Εθνικής, καθώς  πήρε εύκολα το τρίποντο (3-0) που χρειαζόταν απέναντι στο Κερατσίνι και εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του.

Οι παίχτες του Γιώργου Βλαστού δεν επηρεάστηκαν από την κούραση και έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να πάρουν τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε ίσως το «τελευταίο της χαρτί» για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τελικά η νίκη με 3-0, ήρθε πιο εύκολα από ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι παίχτες της ναξιώτικης ομάδας, καθώς ο αντίπαλος, παρά το αήττητο των 8 αγωνιστικών δεν φάνηκε ικανός να τους απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα και τελικά γνώρισε την καταδικαστική ήττα.

Το καθάρισε στο 1ο

Ουσιαστικά αγώνας κρίθηκε στο 1ο ημίχρονο, όπου ο Πανναξιακός με δύο γκολ των, Κεμαβόρ και Σταυρόπουλου έβαλε ταφόπλακα στις ελπίδες του Κερατσινίου, το οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι «το πάλεψε» αλλά ουσιαστικά δεν απείλησε παρά μόνο με δύο φάουλ που εκτέλεσε ο Καμμένος και εξουδετέρωσε ο Θέμελης.

1-0 Μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα ο Πανναξιακός πήρε μπροστά στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο του 1ου ημιχρόνου, με την πίεση να αποδίδει καρπούς τελικά στο 29΄, όταν ο Δερμιτζάκης με μια μπαλιά 40 μέτρων βρήκε το Τζορμπατζάκη μέσα στην περιοχή του Κεράτσινίου με τον τελευταίο να στρώνει με το κεφάλι στον Κεμαβόρ και το νεαρό επιθετικό να τελειώνει ωραία τη φάση, νικώντας τον Δημητρόπουλο.

2-0 Εννέα λεπτά αργότερα (38΄) ο Τζορμπατζάκης και πάλι σε ρόλο δημιουργού, εκτελεί κόρνερ, που βρίσκει τον προωθημένο Σταυρόπουλο στο δεύτερο δοκάρι και ο τελευταίος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

3-0 Στο 83΄ο Τζορμπατζάκης αλλάζει ρόλο και γίνετε εκτελεστείς, κλείνοντας το σκορ του αγώνα, όταν με μια κούρσα από τα αριστερά διεισδύει μέσα στην περιοχή του Κερατσινίου και με ασύλληπτο διαγώνιο σουτ διαμορφώνει το τελικό 3-0.

 

Βλέπει και πρωτιά.

Ο Πανναξιακός μετά την εξασφάλιση της ανόδου, γλυκοκοιτάζει και πάλι την κορυφή, όπου μπορεί να τερματίσει, διεκδικώντας το 3-3 και ελπίζοντας σε ένα ακόμα στραβοπάτημα του Ιωνικού, ο οποίος σήμερα έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Λαυρίου και η διαφορά πλέον έχει μειωθεί στον ένα πόντο.

Ο Πανναξιακός γράφει ιστορία, καθώς γίνεται η δεύτερη ομάδα στην ιστορία του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου που ανεβαίνει από την Δ΄ στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η ομάδα που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο είναι ο Α.Ο Αγερσανίου Νάξου το 1998, ως πρωταθλητής τότε στον 2ο όμιλο.

Για ακόμα μια φορά ο Μιχάλης Τζορμπατζάκης ήταν από τους κορυφαίους, καθώς εκτός του γκολ που πέτυχε, είχε άμεση συμμετοχή και στα άλλα δύο.

Δερμιτζάκης και Τερόλλης συμπλήρωσαν κάρτες και δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου βλαστού για το εκτός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστική με το Νικολακάκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Κατσάνης, σταράτος στα λόγια του μίλησε για τα «καλά και κακά» της χρονιάς. Οι δηλώσεις θα δημοσιευτούν σε επόμενες αναρτήσεις μας.

Πανναξιακός (Βλαστός): Θέμελης, Κατσάνης, Τζορμπατζάκης (84΄Μπανακάκης), Σταυρόπουλος, Τόσκας, Αριανούτσος, Καρούσης, Αθανασίου, Κεμαβόρ (85΄Ντούκα), Δερμιτζάκης (81΄Μπονιάκος), Τερόλλης.

Κερατσίνι (Λαϊβέρας): Δημητρόπουλος, Καρράς, Κουλακάρης, Παπαδόγκονας, Βαττής, Παντελίδης, Βαρουξής (73΄Κουδουδάκης), Πλήθης (83΄Μαρμαρίδης), Μαριόλης, Καμμένος (61΄Μάλλης), Κατσιγιάννης.

Σπύρος Μάκαρης sportcyclades.gr

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply