Connect with us

Uncategorized

Παναργειακός – Παρνασσός 4-0

Published

on

Ακόμη μια νίκη που τη δίνει τη δυνατότητα να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία σημείωσε ο Παναργειακός που επικράτησε του Παρνασσού με 4-0. Στο 25′ ο Καπλατζής θα μπορούσε να είχε δώσει το προβάδισμα στους γηπεδούχους όμως είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Δημητρά. Αυτό δεν πτόησε τους «λύκους» που άνοιξαν το σκορ 5′ αργότερα με τον Κουτσοδήμο, ενώ ο Ταμπάκης στο 40′ σημείωσε το 2-0. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όμως ο Κώστας Γκαλαμέλος δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κομπόση που απέκρουσε τη μπάλα. Στο 65′ ο Ισούφι ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 80′ ο Καστρίτης. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής)

 

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Δουβίκας): Κομπόσης, Ζίου, Φλώρος, Ταμπάκης, Φίλης, Κουτσοδήμος, Τριμπόνιας (70′ Νικολάου), Παπαϊωάννου, Ισούφι (66′ Καστρίτης), Καραγκούνης (74′ Κουτρουμάνος), Κάπλατζης

 

ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ (Γιώργος Πούλος): Δημητράς, Διβόλης, Παπαχαραλάμπους Ε., Τσώνης, Μπαρκόσης, Μαχαίρας, Αλαφογιάννης (85′ Κάλλας), Γκαλαμέλος Κ., Καρακατσάνης, Μαρτιναίος (75 Καλλέργης), Πουλούκι (43 λ.τρ. Γκαράι)

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply