Connect with us

6ος Όμιλος

Παναρκαδικός – Παλληνιακός 3-0

Published

on

Ο Παναρκαδικός επικράτησε με 3-0 του Παλληνιακού  και επέστρεψε στις νίκες , με φιλοξενούμενους  να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Το πρώτο ημίχρονο κύλισε χωρίς την μεγάλη φάση για τις δυο ομάδες. Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 51΄όταν ο Γαβαλάς βρήκε το κεφάλι του Διαμαντόπουλου με τον τελευταίο να σκοράρει για το 1-0.

Στο 65’ οι φιλοξενούμενοι υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγο αποβολής του Τζέκου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στο 80’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά οι Κολοτούρος, Μαντζώρος  και Κοβάνης δεν βρήκαν στόχο σε φάση διαρκείας στην περιοχή του Ζαχαρή.

Ότι δεν πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Παλληνιακού το κατάφερε ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά όταν υποδέχθηκε την μπάλα μετά το δοκάρι στο  σουτ του Γιουκούδη (2-0).Το τελικό  3-0 διαμόρφωσε ο Τσιώλης με κοντινό  πλασέ.

Στο 93’ ο ρεφετι της αναμέτρησης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη και τον Δημογιάννη .

 

Διαιτητής ήταν ο  Λιάρος με βοηθούς τους Σόβολο και  Ισακοβίδη.

 

Παναρκαδικός (Θανάσης Στάικος): Ζαχαρής, Γκατιάγκα, Στασινόπουλος (90’ Κοπρένκα), Μπινιώρης, Αντωνόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης, Γιουκούδης (85’ Νάνος), Διαμαντόπουλος.

Παλληνιακός (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης): Γαβαλάς, Τζέκος, Παρασκευόπουλος (62’ Δρόσης), Ελ Γκαμάλ, Κολοτούρος, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Τρυφιάτης, Κυριόπουλος (62’ Σπίνος), Κοβάνης, Δημητρακόπουλος.

foto arcadiasports