Connect with us

Γ Εθνική

Παναχαϊκή: «Αφήστε μας να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει»!

Published

on

Παράπονα κατά βοηθού της αναμέτρησης κόντρα στον Πιερικό εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η ΠΑΕ Παναχαϊκή, τονίζοντας ότι πλέον έχει χαθεί η υπομονή με τα «συνεχή και ογκωδέστατα λάθη».

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 

«Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έχει χάσει κάθε υπομονή με τα συνεχή και ογκωδέστατα σφάλματα των διαιτητών εις βάρος της.

 

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δίνει συγχαρητήρια στον κ. Βάτσιο για την ευρωπαϊκή επιπέδου διαιτησία του αλλά δεν μπορεί να συγχωρέσει τα σφάλματα των βοηθών διαιτητών οι οποίοι έκλεισαν τα μάτια σε ένα πέναλτι και μια αποβολή στην φάση με τον Σολάκη καταλογίζοντας ανύπαρκτο οφσάιντ, όπως και στο Α! ημίχρονο όταν ο βοηθός διαιτητής δεν έδειξε κόκκινη κάρτα στον στόπερ Ντόικιτς που είναι τελευταίος παίκτης και ανακόπτει την πάσα σε τελική θέση για γκολ.

 

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν θέλει καμία εύνοια από τους διαιτητές και τους βοηθούς τους, το μόνο που ζητάει είναι να την αφήσουν να κερδίσει μέσα στο γήπεδο αυτό που της αξίζει.

 

Σήμερα όλη η Ελλάδα είδε μια ομάδα να παίζει θαυμάσιο ποδόσφαιρο απέναντι σε μία δύσκολη και ιστορική ομάδα τον Πιερικό που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και αντί να κερδίσει με σκορ 3-0 και να πάρει τους 3 πόντους του νικητή έφυγε από το γήπεδο μόνο με τους βαθμούς της ισοπαλίας.

 

Συγχαρητήρια στον κ. Παπακώστα , στον κ. Μίχο και σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για το ποδοσφαιρικό θέαμα που παρουσίασαν σε όλη την Ελλάδα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply