Connect with us

Γ Εθνική

Παναχαϊκή: “Δεν οφείλουμε τίποτα”

Published

on

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην ΠΑΕ Παναχαϊκή και στην ερασιτεχνική, καλά κρατεί. Σήμερα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ερασιτεχνική.

“Η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει ότι σήμερα το πρωί εντελώς αιφνιδιαστικά η ερασιτεχνική Παναχαϊκή δια του κ. Τσαούσογλου κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα των οποίων η δίκη προσδιορίστηκε για τις 11.00 με τα οποία ζητάει να κατασκευαστεί στο γήπεδο της Αγυιάς διάδρομός από ταρτάν για να προπονούνται οι αθλητές στίβου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής (υπήρχε κουλουάρ στίβου).

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή αντιλαμβάνεται την ψυχολογική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει ορισμένα μέλη του ΔΣ της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής αλλά αυτές τις ενέργειες θεωρεί απαράδεκτες και παραδίδει αυτά τα μέλη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής στην κρίση των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων.

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ Παναχαϊκή εκφράζει την λύπη της για όλες αυτές τις τελευταίες ακραίες μεθοδεύσεις της Ερασιτεχνική Παναχαϊκή που σαν μοναδικό στόχο έχουν να φύγει η ΠΑΕ Παναχαϊκή από το γήπεδο της Αγυιάς και να μείνει ελεύθερο το πεδίο για να γίνει αυτός ο ιστορικός χώρος , που είναι μέρος του πολιτισμού της πόλης, ένας τσιμεντένιος όγκος που θα φιλοξενεί από σούπερ μάρκετ έως οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση από την οποία η ερασιτεχνική Παναχαϊκή θα έχει έσοδα.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν οφείλει στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή ούτε ένα ευρώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Αλέξης Κούγιας έχει καταβάλει τόσο σε μετρητά στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή όσο και σε έργα για την ανακατασκευή του γηπέδου της Αγυιάς πάνω από 35.000 ευρώ τα οποία εφόσον δεν πρυτανεύσει η λογική, θα τα διεκδικήσει στα δικαστήρια αφού προηγουμένως καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για την δέσμευση της περιουσίας της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής .

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν πρόκειται να υποκύψει στις παράνομες και παράλογες τακτικές των τελευταίων ημερών που ακολουθούν ορισμένα μέλη της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και από σήμερα θα ενεργοποιήσει όλα τα θεσμικά όργανα της Πάτρας και της ηγεσίας του ποδοσφαίρου για να αντιμετωπίσει όλα αυτά τα τελευταία αδικαιολόγητα προβλήματα.

Η συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων, κατόπιν αιτήσεως της ΠΑΕ Παναχαϊκή, θα γίνει αύριο στις 14:00”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply