Connect with us

stoplekto

Πανελευσινιακός- Ακράτητος 1-1

Published

on

Μετά από ένα πολύ ωραίο ντέρμπι βγαλμένο από τα παλιά ανάμεσα σε δυο πολύ δυνατές ομάδες, ο Ακράτητος έχασε τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα, καθώς αν και είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο αριθμητικό πλεονέκτημα έμεινε αισίως στο 1-1 με τον ισχυρό και ηρωικό Πανελευσινιακό και σε συνδυασμό με την ήττα του Βύζαντα, βρίσκεται για πρώτη φορά μόνος του στην κορυφή.

Οι «Σταχυοφόροι» στο 28’ είχαν δοκάρι με τον  Μακρίδη(28’), για να ανοίξουν το σκορ οι φιλοξενούμενοι στο 31’ με γκολ του Νομικού μετά από όμορφη ομαδική προσπάθεια των Λίτση και Μπούγια.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Γουβαλάρη με δεύτερη κίτρινη.  Από κει και πέρα η ομάδα του Σάκη Βερούτη σαν να επαναπαύτηκε, κάτι το οποίο πλήρωσε καθώς ο Πανελευσινιακός αν και με παίκτη λιγότερο κόντεψε να κάνει μια επική ανατροπή.

Η αλλαγή που πραγματοποίησε ο Γιάννης Ρόκας στο ημίχρονο βάζοντας τον Παντελίδη στον αγώνα βοήθησε πολύ, καθώς ο μεσοεπιθετικός κατάφερε να ισοφαρίσει στο 74’, ενώ στο 82’ κέρδισε πέναλτι, που όμως ο Παπαδάκης δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ καθώς απέκρουσε σωτήρια ο Μουζάκης.

Ρεσιτάλ διαιτησίας από το Βάτσιο.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Σκλιας, Κακοσίμος Ε., Πλάτανος(65’ Τσακουρίδης), Γουβαλάρης, Μιχαήλος, Μακρίδης, Ατματσίδης, Κακοσίμος Γ.(46’ Παντελίδης), Μπέχλης, Μονέ(85’ Ζίου), Μπουρτένης.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστπόπουλος, Κουμουλίδης, Λίτσης(46’ Καραχάλιος), Νομικός(65’ λ.τρ. Αγγελόπουλος), Παρασίδης, Μπούγιας, Παπαδόπουλος(80’ Κουκούλης), Κατσίκης, Βασιλείου(75’ Καλέμι), Τσιγγόπουλος.

  • Η διοίκηση του Πανελευσινιακού συγχαίρει το διαιτητή Βάτσιο για την άψογη διαιτησία του.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ