Connect with us

5ος Όμιλος

Πανελευσινιακός-Ατρόμητος Αχαϊας (Live 3-0 Τελικό)

Published

on

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Ατρόμητο Αχαϊας.

2′ Ο Πανελευσινιακός ανοίγει το σκορ με ωραία κεφαλιά του Κωνσταντινίδη

25′ Οι γηπεδούχοι διπλασιάζουν τα τέρματα τους. Ο Κωνσταντινίδης επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά και ο Σουλελές με ωραία προβολή γράφει το 2-0.

42′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό. Ο Μακρίδης βρήκε τον Σουλελέ εκείνος τροφοδότησε τον Μιχελή όμως ο τελευταίος είδε το σουτ που επιχείρησε να περνάει μόλις άουτ.

50′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Πανελευσινιακό. Ο Κωνσταντινίδης βρέθηκε σε καλή θέση όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Τζουραμάνη

57′ Ο Γραμματικόπουλος Γ. βρέθηκε μέσα στην περιοχή, ο Παλιγγίνης απομάκρυνε τη μπάλα με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων να διαμαρτύρονται για πέναλτι υποστηρίζοντας ότι ο έμπειρος πορτιέρο σε προσπάθεια του να απομακρύνει χτύπησε τον ποδοσφαιριστή .

65′ 3-0 για τον Πανελευσινιακό. Ο Κουσκουνάς έφυγε μόνος του και αφού μπήκε μέσα στην περιοχή με ωραίο σουτ ανέβασε το δεικτη του σκορ στο 3-0.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Παλλιγγινης, Κοκκίνης, Κολοβός, Κουμπαρούλης, Ριζογιάννης, Μαρής, Μακρίδης (65′ Ρούσεφ), Μιχελής, Σουλελές (59′ Γιαννούλης), Κωνσταντινίδης, Κουσκουνάς (90′ Τοπτίδης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ (Θοδωρής Πατρώνης) Τζουραμάνης, Μαντάς  (46′ Λιβάνης), Τρίγκας Α., Ζέλιος, Νικολόπουλος, Βαβάτσικος, Θωνιάτης, Γκάτσης , Τρίγκας Ν. (46′ Ντεμάι), Γραμματικόπουλος Ν. (69′ Σαμπαρνέι), Γραμματικόπουλος Γ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply