Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πανελευσινιακός- Βύζας Μεγάρων 1-1

Published

on

Με παρακαταθήκη το 2-0 στα Μέγαρα, ο Πανελευσινιακός προστάτεψε αυτό το σκορ και κατάφερε να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΔΑ, κρατώντας τον “διψασμένο” Βύζαντα Μεγάρων στο 1-1.

Η ομάδα του Μάκη Πανταζή μπήκε αποφασισμένη στο  ματς και αιφνιδίασε τους γηπεδούχους ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5′ με το πρώτο γκολ του Νιγηριανού Εζουμεζού με τη φανέλα του Βύζαντα. Ιδανικό ξεκίνημα για τους Μεγαρίτες, που ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να ισοφαρίσουν το σκορ του πρώτου ματς.

Οι “Σταχυοφόροι” του Γιάννη Ρόκα απάντησαν στο 28′ όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Φλέγκα, που το εκτέλεσε εύστοχα ο Κακοσίμος Γ. για το τελικό 1-1. Για την υπόδειξη αυτή του πέναλτι οι Μεγαρίτες διαμαρτυρήθηκαν εντονότατα στο διαιτητή Φίτσα, από  τον οποίο έχουν παράπονα και στο πειθαρχικό μέρος…

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλλιγγίνης, Κακοσίμος Ε.(78’ Μαρινόπουλος), Πλάτανος, Γουβαλάρης, Πετσίτης, Μακρίδης, Μπέχλης(65’ Κατσάφαρος), Τούσης, Κακοσίμος Γ., Παπαδάκης(76’ Ζίου), Μπουρτένης(85’ Αρναουτάκης).

ΒΥΖΑΣ: Ανδρέου, Μουσκάι(64’ Χάρμπαλης), Λαλαής(77’ Έμετοβ), Φλέγκας, Πατσιονίδης, Καραγιάννης, Βούκα, Εζουμεζού, Δρίτσας(85’ Μαυρονάσος), Κλωνάρης, Μαζιώτης.