Connect with us

3ος Όμιλος

Πανελευσινιακός-Ζακυνθιακός (Live 2-0 ΤΕΛΙΚΟ)

Published

on

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας για να σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και τον Ζακυνθιακό.

 

6′. Πρώτη καλή φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από κόρνερ του Τσίγκρου, ο Έβερετ έπιασε την πρώτη κεφαλιά, όμως στη συνέχεια ο Κουσκουνάς δεν μπόρεσε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

7′ Απαντάει στις φάσεις ο Ζακυνθιακός. Μετά από ωραία αντεπίθεση και σέντρα του Πέτα από δεξιά ο Καραμαλίκης επιχείρησε το σουτ όμως η μπάλα σταμάτησε σώμα ποδοσφαιριστή του Πανελευσινιακού και κατέληξε πλάγια άουτ.

10′. Σπουδαία φάση για τον Ζακυνθιακό. Ο Κωστάκης αφού έκλεψε τη μπάλα στην μεσαία γραμμή έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Καραμαλίκη όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Τσαλκιτσίδη και στη συνέχεια πέρασε άουτ.

15′. Ο Τσίγκρος εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά όμως ο Διαμάντης με έγκαιρη επέμβαση απομάκρυνε τη μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκουτσούλας έστειλε τη μπάλα άουτ.

15′. Δεύτερη μεγάλη φάση για τον Ζακυνθιακό. Ο Καραμαλίκης βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή όμως το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσαλκιτσίδη.

21′ Ολιγόλεπτη διακοπή στο γήπεδο καθώς υπάρχει τραυματισμός του  τερματοφύλακα του Ζακυνθακού, Διαμάντη. Ο χαρισματικός πορτιέρο σε προσπάθεια του να μπλοκάρει συγκρούστηκε με τον Μιχελή με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο έδαφος και αυτή τη στιγμή να του παρέχονται οι πρώτες βοήθειες.

32′. Σουτ του Φωτιάδη από ευνοϊκό σημείο η μπάλα πέρασε άουτ.

37′. Φάουλ του Τσίγκρου από αριστερό οι αμυντικού του Ζακυνθακού διώχνουν τη μπάλα κόρνερ

38′. Μετά από σύγχυση που δημιουργήθηκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Μιχελή ο οποίος επιχείρησε το σουτ με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Χαρακτινού. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκουτσούλας βρέθηκε στην πορεία της μπάλας όμως ο διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι υποδεικνύοντας οφσάιντ προκαλώντας παράλληλα τις διαμαρτυρίες της κερκίδας.

41′. Σημαντική φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μιχελή ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, ο Κουσκουνάς δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ασίστ του πρώτου αφού ο Χαρακτινός με έγκαιρη έξοδο μάζεψε τη μπάλα

43′. Πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Έβερετ βρήκε με έξοχη μπαλιά τον Κοσκουνά ο οποίος με ωραία προσποίηση πέρασε τον Χαρακτινό και ο τελευταίος ανέτρεψε τον επιθετικό των Ελευσίνιων. Ο Διαιτητής Περράκης καταλόγεισε την εσχάτη των ποινών αποβάλλοντας παράλληλα τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων οι οποίοι θα αναγκαστούν να βάλουν ποδοσφαιριστή κάτω από την εστία για το υπόλοιπο του αγώνα

45′. Θέση κάτω από την εστία θα πάρει ο Κόλα από πλευράς φιλοξενούμενων ο οποίος θα περάσει στη θέση του Πάγια

45+2′. 1-0 για τον Πανελευσινιακό. Ο Νίκος Κουσκουνάς ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους σταχυοφόρους.

ΗΜΙΧΡΟΝΟ

55′ Φάουλ σε καλή θέση για τον Ζακυνθιακό κι ενώ ο Στράτος Δουκάκης είναι έτοιμος να περάσει στο γήπεδο

56′ Η εκτέλεση φάουλ του Πασκούλεφ περνάει ψηλά άουτ.

60′ Φάση για τον Ζακυνθιακό. Ο Πέτας έγινε κάτοχος της μπάλα όμως το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε σταθερά ο Τσαλκιτσίδης

61′ Φάση για τους γηπεδούχους. Μετά από σέντρα του Ριζογιάννη η κεφαλιά του Χίσου σταματάει στην αγκαλιά του Κόλα.

65′ 2-0 ο Πανελευσινιακός. Μετά από γύρισμα του Τσίγρκου μέσα στην περιοχή, ο Σκαφτούρος στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα με σουτ διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι.

66′ Μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 2-1. Ο Πασκούλεφ επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά ο Καραμαλίκης νίκησε τους πάντες στον αέρα όμως η κεφαλιά του βρήκε σε ετοιμότητα τον Τσακλιτσίδη που απέκρουσε ενστικτωδώς.

72′ Ο Κουσκουνάς βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Κόλα που έδιωξε

76′ ΔΟΚΑΡΙ για τον Πανελευσινιακό. Ο Κουσκουνάς επιχείρησε τη σέντρα από αριστερά ο Δουκάκης αφού κοντρόλαρε τη μπάλα και έκανε το σουτ είδε τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Κόλα.

79′ Σέντρα Κουσκουνά ο Μιχελής επιχείρησε το σουτ η μπάλα πέρασε μόλις άουτ

82′ Κόρνερ Μακρίδη κεφαλιά Σκαφτούρου η μπάλα άουτ

83′ Σουτ Δουκάκη η μπάλα άουτ

83′ Με εννέα παίκτες ο Ζακυνθιακός στο γήπεδο καθώς αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Πέτας με πρόβλημα τραυματισμού

Διαιτητές: Περράκης, Καραγιαννίδης-Αρμακόλας (ΣΔ Αθηνών, ΣΔ Αθηνών, ΣΔ Κυκλάδων)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Μίχος) Τσαλκιτσίδης, Κατσίκιας (46′ Μακρίδης), Ταίγκρος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Έβερετ, Κουσκουνάς, Γκουτσούλας (56′ Δουκάκης), Χίσο (64′ Σκαφτούρος).

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης) Διαμάντης (25′ λ.τρ. Χαρακτινός), Κολοβάκης, Πασκούλεφ, Μποτώνης (50′ Τζιαφέρης), Νίκου, Πάγια (45+1′ Κόλα), Πέτας, Κωστάκης, Καραμαλίκης, Φωτιάδης, Τσαλέκου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply