Connect with us

5ος Όμιλος

Πανελευσινιακός – Μύκονος 4-0 (φωτο)

Published

on

Παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο ο Πανελευσινιακός πέτυχε επιβλητική νίκη απέναντι στην Μύκονο, την οποία φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Το α’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους οι οποίοι προηγήθηκαν μόλις στο 6′. Μετά τη σέντρα που επιχείρησε ο Μιχελής από δεξιά ο προωθημένος Παπαπαναγιώτου με κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους ”σταχυοφόρους”. Αυτό το τέρμα τόνωσε την αυτοπεποίθηση των Ελευσίνιων, οι οποίοι στο 19′ κέρδισαν πέναλτι αφού η μπάλα μετά τη σέντρα του Σωτηρόπουλου σταμάτησε στο χέρι του Μήτρακα και ο διαιτητής υπέδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούσεφ, με τον Παλιούρα να λέει ”όχι” κρατώντας στο παιχνίδι την ομάδα του. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα ημιχρόνου. Παρ’ όλα αυτά στην επανάληψη, η ομάδα του Φώτη Θανέλα παρουσίασε στο γήπεδο το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί εξαιρετικό σύνολο το οποίο εάν πιάσει απόδοση είναι σε θέση να… στραγγαλίσει οποιοδήποτε αντίπαλο. Στο 49′ ο Κουσκουνάς έκανε το 2-0 εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη σέντρα του Κωνσταντινίδη. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μήτρακα με δεύτερη κίτρινη και κάπου εκεί τα πράγματα για τους νησιώτες τελείωσαν. Στο 71′ ο Μιχελής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 81′ ο Κουσκουνάς, κάνοντας δυο τα προσωπικά τέρματα στη συνάντηση.

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχέλης, Ουέλινγτκον (81′ Αλεξανδρόπουλος), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (57′ Μακρίδης), Σωτηρόπουλος (72′ λ.τρ. Ξύδης).

 

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Καρπαθάκης, Θεοδώρου, Μήτρακας , Καλαϊτζίδης (17′ Τσάλμας), Γιογιός, Καμπάνης (65′ Φιορεντίνος), Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς (46′ Λυμπερόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply