Connect with us

5ος Όμιλος

Πανελευσινιακός – Μύκονος (ΤΕΛΙΚΟ 4-0)

Published

on

Η ιστοσελίδα www.stoplekto.gr βρίσκεται στο δημοτικό στάδιο Ελευσίνας για να σας μεταφέρει λεπτό προς λεπτό τον αγώνα ανάμεσα στον Πανελευσινιακό και την Μύκονο.

6′ ΓΚΟΛ για τον  Πανελευσινιακό! Ο Μιχελής επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά και ο προωθημένος Παπαπαναγιώττου με κεφαλιά έγραψε το 1-0.

19′ Ο Σωτηρόπουλος επιχειρεί τη σέντρα από αριστερά η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Μήτρακα και ο διαιτητής Νεοφυτιάδης (ΣΔ Κορινθίας) υποδεικνύει πέναλτι. Ο Ιβάν Ρούσεφ αναλαμβάνει την εκτέλεση όμως ο Παλιούρας αποκρούει και το 1-0 να διατηρείται

Οι ”σταχυοφόροι”’ σε ακόμη ένα ματς παρουσιάζουν μέτρια εικόνα δίχως να μπορούν να βρουν λύσεις μπροστά από την εστία του Παλιούρα. Αντίθετα, οι νησιώτες με σωστή αμυντική τακτική προσπαθούν να χτυπήσουν στην αντεπίθεση

49′ 2-0 ο Πανελευσινιακός. Ο Κωνσταντινίδη με ωραία σέντρα από δεξιά βρήκε τον Κουσκούνα ο οποίος με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

60′ Με δέκα παίκτες συνεχίζει η Μύκονος αφού ο Μήτρακας αντικρίζει την δεύτερη κίτρινη

70′ Ο Κουπαρούλης βρίσκεται ωραία τον Μιχελή, ο οποίος πέρασε τον Παλιούρα και με ψύχραιμο πλάσε έκανε το 3-0

81′ Ο Μαρκίδης με εκπληκτική κάθετη πάσα βρίσκει τον Κουσκουνά ο οποίος αφού έκανε 2-3 βήματα με ωραίο πλασέ νίκησε τον Παλιούρα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θανέλας): Παλιγγίνης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος, Κουμπαρούλης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχέλης, Ουέλινγτκον (81′ Αλεξανδρόπουλος), Κουσκουνάς, Ρούσεφ (57′ Μακρίδης), Σωτηρόπουλος (72′ λ.τρ. Ξύδης).

ΜΥΚΟΝΟΣ (Θεόφιλος Παχατουρίδης): Παλιούρας, Καρπαθάκης, Θεοδώρου, Μήτρακας , Καλαϊτζίδης (17′  Τσάλμας), Γιογιός, Καμπάνης (65′ Φιορεντίνος), Ξένος, Πανέτας, Καρακάσογλου, Καρράς (46′ Λυμπερόπουλος)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply