Connect with us

slideshow

Πανελευσινιακός: Συμφωνία με Δουκάκη

Published

on

Οι οκτώ αποχωρήσεις που σημειώθηκαν στις τάξεις του Πανελευσινιακό πριν από λίγες ημέρες ήταν αρκετές προκειμένου να θορυβήσουν το φίλαθλο κοινό της ιστορικής ομάδας. Πάντως, ο Χρήστος Γιαλάς δεν θα αφήσει το σωματείο έτσι αφού μαζί με τους συνεργάτες του προσπαθούν με συντονισμένες ενέργειες να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό, ποδοσφαιριστές που θα προσδώσουν ποιότητα στην ομάδα ενόψει του στόχου που έχει τεθεί που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Football League.

Αρχικά υπήρξε η συμφωνία με τον Φώτη Σουλελέ, ενώ στη συνέχεια οι ιθύνοντες του σωματείου ανακοίνωσαν την απόκτηση του Πεσσόα Ουέλινγκτον με τη μορφή δανεισμού από τον Εργοτέλη. Πάντως, η διοίκηση του Πανελευσινιακού δεν έμεινε εκεί αφού ήρθε σε συμφωνία με ακόμη ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Αιγάλεω.

Η αναφορά μας γίνεται στον 22χρονο μεσοεπιθετικό Στράτο Δουκάκη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας www.stoplekto.gr βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας στην Ελευσίνα και συμφώνησε προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής απ’ ότι φαίνεται δεν αποκτήθηκε με υποσχετική, αλλά ως μεταγραφή κάτι που σημαίνει ότι άνθρωποι του Πανελευσινιακού έβαλαν το… χέρι στην τσέπη ώστε ο Δουκάκης να ενταχθεί στην ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στράτος Δουκάκης, εκτός από το ”Σίτυ” έχει περάσει και από την Ανθούπολη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply