Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Άγιοι Ανάργυροι 3-0

Published

on

Την επαφή του με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης διατήρησε ο Πανερυθραίκός καθώς επικράτησε με 3-0 των Αγίων Αναργύρων και έφτασε τον Θρίαμβο Αθηνών στην 3η θέση με 37 βαθμούς. Αντίθετα, η Ένωση παρέμεινε στην 7η θέση με 34 βαθμούς. Το ματς ανήκει καθαρά στους γηπεδούχους αφού έπαιζαν με αριθμητικό πλεονέκτημα από το 30′ όταν αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο τερματοφύλακας των κυανέρυθρων Κολονέλλος για παράβαση εντός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μολφέσης στο 36′ γράφοντας το 1-0. Στο 69′ ο Παπάζογλου με σουτ έκανε το 2-0 με τον Αντωνιάδη στο 87′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης (65′ Αδραχτάς), Γκριτζάς, Μπαμπαλούκας (88′ Τριανταφύλλου), Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Αναγνώστης, Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Παπάζογλου (71′ Μπενετάτος)

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας) Κολονέλλος, Γεωργίου (69′ Τσιάνος), Λόλο, Αθανασόπουλος  (61′ Κοκότης), Χρόνης, Σερδενές, Παπανικολάου, Μπόσιος (33′ Κουρουπάκης), Στραβοκέφαλλος, Πλεξίδας, Βυζανιάρης.