Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Άγιος Ιερόθεος 3-0

Published

on

Στην κορυφή του 2ου ομίλου της Ε.Π.Σ.Α. παρέμεινε η ομάδα του Πανερυθραϊκού μετά τη νίκη με 3-0 επί του Αγίου Ιερόθεου, χωρίς συγκάτοικο ,εκμεταλλευόμενη την απώλεια βαθμών του Χαλανδρίου (1-1 με τον Αθηναϊκο. Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Γκόλια το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Παρόμοια φάση, δέκα λεπτά αργότερα ,αυτή την φορά ακυρώθηκε γκολ του Αντωνιάδη και πάλι ως οφσάιντ. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Λάσκαρης με υποδειγματική εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα του Μηλιώνη. Συνέχεια στον επιθετικό μονόλογο για τον Πανερυθραϊκο ,με τον Τσίπρα να σημαδεύει το δοκάρι της εστίας του Αγίου Ιερόθεου. Στο 80ο λεπτό, ο Αντωνιάδης πέτυχε γκολ ,το οποίο αυτή την φορά δεν ακυρώθηκε, διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Παπάζογλου, προερχόμενος από τον πάγκο, σκοράροντας στο 88ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.Στο 42ο λεπό αποβλήθηκε ο αναπληρωματικός παίχτης των φιλοξενούμενων, Διονυσόπουλος επειδή απώθησε τον Γκόλια των γηπεδούχων.

Διαιτητές: Παππάς, Γεωργαράκος και Απτόσογλου.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας (89’ Γλυνός), Χατζής, Παπαθανασίου (77’ Παπάζογλου), Λάσκαρης, Τσίπρας (87’ Γιαννόπουλος), Αντωνιάδης, Αδραχτάς.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Μηλιώνης, Οικονόμου, Κοτούλιας, Ντεντόπουλος, Τζωρτζάτος (76’ Ζαχαρόπουλος), Λαγκαδινός, Νιζάμης (71’ Σταυριανός), Λουκάκης, Μπακογιώργος (53’ Παπαδόπουλος), Μανταδάκης, Αβίντογλου.

Γράφει ο Σωκράτης Κεσανίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply