Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πανερυθραϊκός – Έναρξη των Ακαδημιών

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου των Βορείων Προαστίων σχετικά με την επανέναρξη των τμημάτων υποδομής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γεγονός, μετά από 2,5 μήνες αποχής, στον Πανερυθραϊκός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος πατάμε πάλι χορτάρι!

Μετά και την επίσημη απόφαση και ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, η Διοίκηση του Συλλόγου, με υπευθυνότητα και απόλυτη εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων ανακοινώνει την επανέναρξη των προπονήσεων για τα τμήματα Κ14-Κ16-Κ18 από την Τετάρτη 27 Μαΐου!

Μαζί με όσους ποδοσφαιριστές μας επιθυμούν, αφού πρώτα κι αυτοί έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα, θα επιχειρήσουμε το restart!

Ελάτε μαζί να βρούμε σιγά σιγά τα βήματα μας, να ξεσκουριάσουμε, να προπονηθούμε με τα νέα δεδομένα και όσο το επιτρέπουν οι νέοι κανόνες.

Λίγο πριν τα καλοκαιρινά μας μπάνια, θα έρθουμε σε επαφή με την αγαπημένη μας μπάλα, για να είμαστε σε θέση να γυρίσουμε δριμύτεροι τον Σεπτέμβριο στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ
Δήλωση συμμετοχής για την προπόνηση στο info@pfc1931.gr ή με SMS στα ομαδικά γκρουπ στο Viber ή Messenger των τμημάτων του κάθε παιδιού.
Κάθε ποδοσφαιριστής υποχρεούται να φέρει μαζί του βεβαίωση γιατρού https://bit.ly/2B0ky7H
https://gga.gov.gr/images

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη μας προπόνηση θα διεξαχθεί με την παρουσία γιατρού προκειμένου να εξετάσει και να δώσει βεβαίωση στους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μαζί τους.