Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Αστέρας 2004 3-1

Published

on

Δίχως να συναντήσει ιδιαίτερη δυσκολία ο Πανερυθραϊκός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα 2004 και διατήρησε τη διαφορά του από τους υπόλοιπους διώκτες του. Οι κόκκινοι σε ακόμη ένα ματς παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο παίρνοντας το προβάδισμα στο 2′ με το Τσίπρα. Στο 47′ το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη έμεινε με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γκόλια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ’ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι δεν σάστισαν από την συγκεκριμένα συγκυρία διπλασιάζοντας τα τέρματα τους με τον Παπάζογλου στο 55′. Η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 66′ όταν την άγουσα για τα αποδυτήρια πήρε για τους φιλοξενούμενους ο Βασιλάκης. Στο 75′ οι Καισαριανιώτες μπήκαν στο ματς χάρις σε πέναλτι του Ψαραδέλη, με τον Αντωνιάδη στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Αδραχτάς, Λάσκαρης, Τσίπρας (86ʼ Γλυνός), Αντωνιάδης (89ʼ Γιαννόπουλος), Παπάζογλου (76ʼ Αντιόλ).

ΑΣΤΕΡΑΣ 2004: Αθανασόπουλος, Ρόης (59ʼ Γώγος), Βασιλάκης, Αϊβάζης, Πίττας, Δημάκης (71ʼ Παπαδάτος), Μποτσιβάλης (46ʼ Μερμήγγης), Βιτζηλαίος, Κουλίρα, Ψαραδέλης, Αγγελίνας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply