Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – ΓΣ Ηλιούπολης 0-0

Published

on

Απώλεσε βαθμούς η Ηλιούπολη απέναντι στον πάντα δυνατό Πανερυθραϊκό καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στο γήπεδο της Ερυθραίας.

Στο πρώτο μέρος που και οι δυο ομάδες έβγαλαν τον καλό τους εαυτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν καλή στιγμή με τους Ορφανό και Φέρτη μάλιστα σε μια από αυτές ο Γκριτζάς  στο 25’ πρόλαβε και έδιωξε πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Η ομάδα του Στέλιου Μουντανάρη ατύχησε στο 7’ με τον Μπαμπαλούκα και στο 10’ όταν ο Αραμπατζής επιχείρησε να κρεμάσει τον Τικταπανίδη αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι.

Το δεύτερο μέρος δεν προσέφερε κάτι στους φίλους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου που βρέθηκε στην Ερυθραία, με το σφύριγμα του ρέφερι της αναμέτρησης να βρίσκει τις δυο ομάδες ισόπαλες (0-0)

Διαιτητής ήταν ο Παπαπέτρου Α. με βοηθούς τους Απτόσογλου Ι και Φωτόπουλο.

 

Πανερυθραϊκός (Στέλιος Μουντανάρης): Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Παπαναστασίου, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας, Αγουρίδας (69′ Κουβαράς), Μπαλής (72′ Γλυνός), Αναγνώστης, Σπάρταλης, Μπαμπαλούκας (52′ λ.τρ. Κουτσουπιάς)

 

ΓΣ Ηλιούπολης (Βαγγέλης Γαλάνης): Τυκταπανίδης, Καλατζής, Μπουτίβας (18’λ.τρ.Φέρτης), Θυμιανός, Αγοραστός, Γεωργιάδης, Σταύρου, Σάντος (88’ Φούφας), Γκούγκας (82’Κωτσερίδης), Σαλαπάτας (73’ Ορφανός), Αγκόλι.

foto-arxeio