Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Καματερό 0-0

Published

on

Στραβοπάτησε ο Πανερυθραϊκός στην αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής κόντρα στο Καματερό με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0. Οι ‘κόκκινοι’, που είδαν την Δόξα μετά τη νίκη της να μειώνει τη διαφορά στους τέσσερις βαθμούς, δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς και να διατηρήσουν σε απόσταση ασφαλείας τους υπόλοιπους διώκτες έχοντας δοκάρι στο 25′ με τον Μπαμπαλούκα. Πάντως, το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη εξέφρασε τα έντονα παράπονα του για τη διαιτησία θεωρώντας ότι δεν δόθηκαν δυο πέναλτι στο 80′ σε μαρκάρισμα του Αντωνιάδη από τον Μητρούση και στις καθυστερήσεις για χέρι αμυντικού.

Το  Καματερό με τη σειρά του είχε αρκετά καλή παρουσία παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ένας ποδοσφαιριστής για κάθε ομάδα, αφού πιάστηκαν στα χέρια οι Σουμελίδης και Λιόνας στο 90+2..

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μπακοδήμος, Γκριτζάς, Σουμελίδης, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα,, Μπαμπαλούκας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (82′ Γλυνός), Μπρίλης, Αντωνιάδης, Μπενετάτος (61′ Σινάνι).

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Γιάννης Αλεξόπουλος) Μητρούσης, Λιόνας, Τρακόσης, Κοντόσταυλος (46΄Καλογερόπουλος Ι.), Μπούγιας, Παππάς, Παναγιωτόπουλος, Άγκολι (61′ Νταντής), Λάμε (82′ Μποζάς), Σαλαπάτας, Λέκκας.