Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Κηπούπολη 2-2

Published

on

Ένα πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια του πρωταθλήματος απέσπασε η Κηπούπολη στην Ερυθραία από τον τοπικό Πανερυθραϊκό σε ένα παιχνίδι γεμάτο νευρά,  ένταση,  αλλά και πολλά παράπονα για την διαιτησία από τους δυο αντιπάλους.

Με την λήξη ο ρέφερι της αναμέτρησης απέβαλλε  με κόκκινη κάρτα τον  αναπληρωματικό τερματοφύλακα Κούμη για άσεμνη χειρονομία σε αντίπαλο κατά την επιτυχία του τέρματος ισοφάρισης των φιλοξενούμενων. Στην συνέχει ο κ. Καπίρης «δέχθηκε» τις διαμαρτυρίες παραγόντων της γηπεδούχου ομάδας στα αποδυτήρια των διαιτητών όπως αναφέρει στο φύλλο αγώνα,  που έκλεισε με “σχετική” καθυστέρηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι  η ομάδα του Δημήτρη Φιλίππου ήταν αυτή που προηγήθηκε στο ματς όταν στο 23’ ο Τζαμαλής σκόραρε για το 0-1.

Σε κομβικό σημείο του παιχνιδιού δυο λεπτά πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια με τον Μπαμπαλούκα (1-1).

Οι ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μουντανάρη μπήκαν αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο και  52’ με τον Νταλένγκα είχαν προσπάθεια στο δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε και κεφαλιά του Μπαμπαλούκα  στο 73’.

Στο  81’ είδαν προσωρινά την λύτρωση με τον Παπαναστασίου να βάζει την ομάδα της Ερυθραίας μπροστά στο σκορ πραγματοποιώντας το 2-1, με  τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στις καθυστερήσεις με αυτογκόλ του Σουμελίδη σε 2-2 και  να ακολουθεί απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων,  που τελικά μόνο αυτό το άθλημα μπορεί να προσφέρει στους φίλους του. Οι γηπεδούχοι να “ωρύονται” ότι το ματς έπρεπε να έχει λήξει και οι φιλοξενούμενοι να πανηγυρίζουν .

Πανερυθραϊκός (Στέλιος Μουντανάρης) Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλένγκα, Κατσάρας, Κουβαράς (62′ Καραπαναγιωτίδης), Μπαλλής ( 58′ Βαρκαρώτας) Μπαμπαλούκας, Αραμπατζης (74′ Αναγνώστης), Παπαναστσίου (90′ Αγουρίδας).

Κηπούπολη (Δημήτρη Φιλίππου) Κορμπάκης, Πολυζωγόπουλος, Αγγελόπουλος (59′ Μωραϊτης), Λάππας, Ταμπάκης (86 Σαμούρης), Λάππας, Τζαμαλής, Λιαγκόζης, Ασκοτίρης, Λαγός, Κουφογιάννης (59′ Σταματής).

foto arxeio