Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Σούρμενα 0-0

Published

on

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανερυθραϊκός και Σούρμενα σε παιχνίδι που αφορούσε την 13η αγωνιστική του 1ου ομιλου στην Α’ ΕΠΣΑ. Η τραγική κατάσταση που βρισκόταν ο αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δυο ομάδων να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν δυο καλές στιγμές για να ανοίξουν το σκορ στα δυο ημίχρονα. Αρχικά, ο Γιαννόπουλος αστόχησε σε τετ α τετ και στην επανάληψη, ο εορτάζων σήμερα, Σπύρος Δημογιάννης δεν κατάφερε μετά από προσωπική ενέργεια να χριστεί σκόρερ αφού το σουτ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Μολφέση.

Από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι που με αυτό το βαθμό παρέμειναν στην 10η θέση με 18 βαθμούς είχαν με τη σειρά τους κάποιες ευκαιρίες όμως δεν τις εκμεταλλεύτηκαν με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Αυτή ήταν η 6η ισοπαλία για τα Σούρμενα σε 13 αγώνες με την ομάδα των νοτίων προαστίων να φιγουράρει μετά από 13 αγωνιστικές στην 6η θέση μαζί με την Δόξα Βύρωνος, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από την ‘κυανή θεά” έχοντας συγκεντρώσει από κοινού 20 βαθμούς.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γλυνός, Γκριτζάς, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Μπρίλης (46′ Αδραχτάς) , Μπαμπαλούκας, Παπαθανασίου (75′ Αντιόλ), Αντωνιάδης, Παπάζογλου.

ΣΟΥΡΜΕΝΑ (Μιχάλης Κάτσικας) Τσιτσίλιας, Μετλίου, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Τσακίρης (88′ Ματσάγκος), Μανωλιάδης, Πρέκας, Μπουγιούκος, Γιαννόπουλος (90′ Κιουναράκης), Δημογιάννης, Αθανασόπουλος (83′ Κορκολής).