Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Χαϊδάρι 0-0 (φωτο)

Published

on

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση μεταξύ του Πανερυθραϊκού και του Χαϊδαρίου καθώς αμφότερες οι ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Το α’ μέρος δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50′ το συγκρότημα του Αντώνη Τσιμπάκη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Χατζή, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα στον διαιτητή Κοσικίδη για την απόφαση που υπέδειξε. Συγκεκριμένα, οι Χαϊδαριώτες θεώρησαν ότι ο έμπειρος μέσος των «κόκκινων» βρισκόταν εκτός περιοχής. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Παπάζογλου όμως ο Κούνουπας είπε «όχι» κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι με το 0-0 να μένει μέχρι τέλους.

Σχολαστική η διαιτησία του Κοσικίδη που είχε για βοηθούς τους Δόση και Γούναρη.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Κόλλιας (35′ Σπυρόπουλος), Γκριτζάς, Σαχσανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Κοπάνι, Λάσκαρης (51′ Γλυνός), Παπαθανασίου, Αντωνιάδης, Παπάζογλου (63′ Φούντας)

 

ΧΑΪΔΑΡΙ (Κώστας Αρζένης): Κούνουπας, Σουμελίδης (85′ Ντόντι), Ρούσσα, Μεσίνι, Αρβανίτης, Μπατής, Πολίτης, Χριστούλης (65′ Δημητρακόπουλος), Καρώνας (89′ Πλιακοστάμος), Ρούπι, Πανούσης.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply