Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός- Χαϊδάρι 1-0

Published

on

Ο Πανερυθραϊκός ήταν  ο μεγάλος νικητής στο αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στο Χαϊδάρι όπου επικράτησε με 1-0 και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για άνοδο μετά και την ήττα στην πρεμιέρα των μπαράζ από την Οδηγήτρια. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έμειναν από νωρίς πολύ πίσω στο κυνήγι της ανόδου. Πάνω από 400 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας, μεταξύ αυτών και περίπου 100 του Χαϊδαρίου.

Αμφότερες οι ομάδες είχαν ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τους γκολκίπερ όμως Πήδουλα και Μαχαίρα να δηλώνουν στις περισσότερες το “παρών”.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για τους νικητές ήρθε στο 62′.  Ο Τσίπρας σέντραρε και ο Κοπάνης με κεφαλιά λύτρωσε τον Πανερυθραϊκό.

Στο 76′ διεκόπη ο αγώνας για 10′ αφού ο Σαξανίδης συγκρούστηκε με τον Κοτσολάκο σε διεκδίκηση της φάσης με συνέπεια να σπάσει η μύτη του

Παράπονα έχει το Χαϊδάρι για τα λεπτά των καθυστερήσεων, αφού ο Τζοβάρας κράτησε μόνο για τη διακοπή που υπήρξε με τον τραυματισμό του Σαξανίδη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Πήδουλας, Παπαδόπουλος, Γκριτζάς, Σαξανίδης (86′ λ. τρ. Μίκος), Αδραχτάς, Χατζής, Κοπάνης, Λάσκαρης, Τσίπρας (90’+7′ Μπαστέας), Αντωνιάδης, Παπάζογλου (75′ Γιαννόπουλος Γ.)

ΧΑΪΔΑΡΙ: Μαχαίρας, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης (9′ λ. τρ. Σουμελίδης), Ρούπι, Χριστούλης (71′ Κακαράκης), Καρώνας, Κοτσολάκος (90’+1′ Παπούλιας), Μπατής

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply