Connect with us

stoplekto

Πανηγυρίζει την άνοδο ο Αστέρας Μαγούλας 2-0 στην Κόρινθο.

Published

on

Θρίαμβος για τον Αστέρα Μαγούλας! Έπρεπε να φτάσουμε στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να «κλειδώσει» η αθηναϊκή ομάδα την άνοδό της στην Football league

O Αστέρας  κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Κόρινθο εκτός έδρας και να προβιβαστεί στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Το 1-0 για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Χρυσάφης στο 15′, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Δημητριάδης στο 53′.

Οι γηπεδούχοι δεν παρουσιάστηκαν πάντως αδιάφοροι, που δεν είχαν όμως κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Στο 59′ ο Παπαευθυμίου της Κορίνθου είχε δοκάρι.

Το ματς ξεκίνησε με 35 λεπτά καθυστέρηση, καθώς έγινε αγώνας δρόμου, προκειμένου να συγκεντρωθούν τα χρήματα για τους διαιτητές, ενώ πριν τη σέντρα υπήρξε ένταση στην κερκίδα .των φιλοξενούμενων με τους οπαδούς της Κορίνθου, κάτι το οποίο ανάγκασε την αστυνομία να αλλάξει εξέδρα στους φιλάθλους του Αστέρα Μαγούλας!

 

Κόρινθος (Νούλας-Μιχαηλίδης): Τεντώνης, Τσατσόπουλος (54′ Δανιήλ), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Νικολόπουλος (54′ Κοτσόκολος), Παπαευθυμίου, Γκάτσης, Αράπογλου, Αμπαδιωτάκης, Λούβρης.

 

Αστέρας Μαγούλας (Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Οικονομόπουλος, Χάλαρης, Στρατομήτρος, Τριάντος, Χρυσάφης (83′ Μπούγιας), Έβερετ, Αλεξίου, Δημητριάδης (90′ Λελούδας), Μαρίνου, Παγώνης (60′ Ιακωβάκης).

Αν.Τσ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply