Connect with us

Uncategorized

Πανηγυρικά στη Γ εθνική ο Ιωνικός

Νίκησε 2-1 την Άνω Μερά

Published

on

Πρώτος , με συμπαραστάτη τον Ατρόμητο Πειραιά, έκοψε το νήμα ο Ιωνικός Νίκαιας που νίκησε στη Μύκονο την Άνω Μερά με 2-1 και ανέβηκε πανηγυρικά στη Γ Εθνική.

Το α’ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για το συγκρότημα του Κώστα Παρθενίου δεδομένου ότι μόλις στο 3′ οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Οι Πειραιώτες κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Σκαφτούρος γράφοντας το 1-0. Ωστόσο 7′ αργότερα οι ”κυανόλευκοι” αναγκάστηκαν να μείνουν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σταμπούλογλου με απευθείας κόκκινη για αγκωνιά σε αντίπαλο. Η συγκυρία αυτή δεν πτόησε τους πρωταθλητές, πλεον, του 9ου ομίλου οι οποίοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 45′ με τον Κατσαβριά.

Στην επανάληψη, οι νησιώτες πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση, παρ’ όλα αυτά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 60′ με τον Ν. Ασιμομίτη. Αξίζει να σημειωθεί ότι με τη λήξη της αναμέτρησης δημιουργήθηκε σύρραξη μεταξύ παικτών των δυο ομάδων, όταν ο Λαμπρινάτος χτύπησε εκτός φάσης τον Κουτσούκο, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση.

ΑΝΩ ΜΕΡΑ (Νίκος Τζιώβας): Αγγελίδης, Κεραμιδάς (65′ Κουτσούκος), Δήμα, Κουκάς Μ. (83′ Λούπης), Θεοχάρης, Ασημομίτης Α., Ασημομίτης Ν., Χατζηπαναγιώτης, Τουρέ (75′ Ντιαιέ), Κουκάς Τζ., Πετράι.

ΙΩΝΙΚΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Αδαμόπουλος, Χιώτογλου,Τσακίρης, Σταμπούλογλου, Ατματζίδης (60′ Ανδρεαδάκης), Μαριόλης, Γεωργίου (55′ Τζιώτης), Κουμουλίδης, Σκαφτούρος, Κατσαβριάς (75′ Πολίτης), Λαμπρινάτος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply