Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Πανηγυρική επανεκλογή του Δημήτρη Πάπιου

Published

on

Ο Δημήτρης Πάπιος εξελέγη για μία ακόμη θητεία πρόεδρος του Αστέρα Βάρης. Οι αρχαιρεσίες έγιναν με όλες τις νόμιμες διαδικασίες και σε δημοκρατικό πλαίσιο. Με την παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, όπως προβλέπουν οι νέοι κανονισμοί, ο Δημήτρης Πάπιος θα είναι ο ηγέτης του Αστέρα και στη Γ΄ Εθνική.
Ο πρόεδρος μετά την επανεκλογή του, μας δήλωσε τα εξής,

“Άλλη μία χρονιά με πολύ αγώνα και κόπο στέφθηκε με επιτυχία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μετά από την διαδικασία της κλήρωσης και του κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ, ο Αστέρας Βάρης είναι νταμπλούχος και η μοναδική ομάδα που μέσα σε δύο χρόνια έχει πραγματικά σπάσει όλα τα στατιστικά των προηγούμενων χρόνων. Οι εκλογές έπρεπε να γίνουν το συντομότερο δυνατό για να υπάρξει νέα διοίκηση που θα προγραμματίσει την καινούρια χρονιά στη Γ΄ Εθνική!!

Ευχαριστώ όλα τα μέλη που ήρθαν και άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα δημοκρατικά, όπως αρμόζει σε έναν μεγάλο σύλλογο, θα ήταν παράλειψη από μέρους μου να μην ευχαριστήσω τον κ. Τυρόπουλο, τον κ. Κουσιάκη και τον κ. Παπαμιχαήλ, που εργάστηκαν για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών.


Εχθές το απόγευμα ήρθαμε σε συμφωνία με τον κ. Μιχάλη Κάτσικα, που θα είναι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο τιμόνι του Αστέρα μας και θα τον οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις για το ποδοσφαιρικό ρόστερ της ομάδος μας.

Ευχαριστώ όλα τα μέλη του συμβουλίου και τους εύχομαι υγεία, δύναμη και κουράγιο στο δύσκολο έργο τους”!!

Γράφει ο Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com