Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Πανηγύρια για την άνοδο στον Αστέρα Α. Λιοσίων

Θα μείνει στη μεγάλη κατηγορία

Published

on

Την επιστροφή του στην Α’ Κατηγορία πανηγυρίζει ο Αστέρας Άνω Λιοσίων.

Όπως και να ‘χει οι «κυανέρυθροι», κρίνοντας ασφαλώς εκ των υστέρων, πήραν άνετα τη δεύτερη θέση και μάλιστα έχοντας ως βάση παίκτες με πειθαρχία και ως επι το πλείστον αστυνομικούς.

Ο προπονητής Παναγιώτης Κοσμίδης έβαλε το λιθαράκι του στο δημιούργημα αυτό και ανταμείφθηκε για τη -σκληρή- δουλειά που έκανε.

Τώρα το θέμα είναι εάν θα συνεχίσει να αποτελεί και στη ν Α’ κατηγορία τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας.

Τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει μεχρι την άλλη εβδομάδα, ο οποίος με τον εν λόγω τεχνικό να έχει μια συζήτηση με τον πρόεδρο Βαγγέλη Ρούσσινο και θα γνωστοποιηθεί η οποιαδήποτε εξέλιξη.

ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αστέρα κ. Ρούσσινος δίνει συγχαρητήρια στον προπονητή Παναγιώτη Κοσμίδη και στους παίκτες για την επιστροφή της ομάδας στην Α’ κατηγορία καθώς και στο Δ.Σ του συλλόγου.

Το παράπονο του συλλόγου είναι ότι η πολιτεία έχει εγκαταλείψει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Επίσης ο πρόεδρος κ.Ρούσσινος έχει παράπονα απο τον δήμαρχο κ. Μπουραίμη που δεν κατόρθωσε να φτιάξει ένα γήπεδο στα Ανω Λιόσια,ενώ δεν βοήθησε οικονομικά την ομάδα με αποτέλεσμα το σωματείο να είναι καταχρεωμένο.

***Στο τελευταίο παιχνίδι με αντίπαλο τη Νέα Πέραμο δυο τέρματα για την ομάδα του Παναγιώτη Κοσμίδη σημείωσε ο Μάντζος με πέναλτι( 5′,78′) και ένα ο Μαλιώρας 63′.

Για την ιστορία η σύνθεση του τελευταίου αγώνα στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ: Δαμιανόπουλος, Νερούτσος, Σταυγιαννουδάκης, Νάστος, Δελημπαλτίδης, Σοφιάς Κοσμίδης( 46′ Τσες) Μπαμπαχμίδης(23′ λ.Τρ. Μουτάσης) Μάντζος, Μαλιώρας Βαρμάζης ( 90′ Παπαϊωάννου)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply