Connect with us

stoplekto

Πανηγύρια στον Ολυμπιακό Κερατσινίου

Published

on

Πανηγύρισαν έξαλλα στον Ολυμπιακό Κερατσινίου την επάνοδο  της ομάδας στην Β’ Κατηγορίας  αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγώνα με την Άνω Νεάπολη. Αργότερα το γλέντι μεταφέρθηκε σε μεζεδοπωλείο της περιοχής όπου γιορτάστηκε η επιτυχία, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί η φιέστα στο γήπεδο Χαραυγής με αγώνα της σημερινής ομάδας απέναντι στους βετεράνους της ενώ θα ψηθούν και αρνιά .

Αναφερόμενος στην επιτυχία της ομάδας ο τεχνικός της  Τέλης Βαμβακάρης δήλωσε:«  Η ομάδα κατά γενική παραδοχή στον πρώτο γύρο ήταν πρωταθλήτρια . Στην συνέχεια όμως οι απουσίες 7-8 ποδοσφαιριστών μας στοίχησαν με αποτέλεσμα να χάσουμε βαθμολογικό έδαφος. Είναι αλήθεια ότι προς το τέλος του πρωταθλήματος χαλαρώσαμε ώστε να προετοιμαστούμε για τα μπαράζ . Και δικαιωθήκαμε κάνοντας σωστή διαχείριση , με αποτέλεσμα σε τρεις αγώνες να σημειώσουμε τρεις νίκες.»

Και ο νεαρός προπονητής κατέληξε:

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση  και τον πρόεδρο Διαμαντή Ρίζο για την εμπιστοσύνη , αλλά και για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου ακόμα και σε δύσκολες περιόδους. Και φυσικά πάνω από όλα τους ποδοσφαιριστές για την προσπάθεια τους, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν απολύτως τίποτα.»