Connect with us

stoplekto

Πανηγύρισαν έξαλλα στην Προοδευτική

Published

on

Ξέφρενα πανηγύρια από τον κόσμο της Προοδευτικής μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη  επί του Αγίου Ιεροθέου Οι περισσότεροι από 250 οπαδοί που βρέθηκαν στο γήπεδο αποθέωσαν τους παίκτες ενώ κατά την επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο Νίκαιας εκατοντάδες φίλοι του συλλόγου ετοίμασαν συγκλονιστική  υποδοχή αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους για την άψογη συμπεριφορά τους αυτούς που ήταν στο γήπεδο καθώς και  τους υπόλοιπους για την θερμή υποδοχή τους .

«Ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα » δήλωσε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σπάθας θέλοντας να βάλει φρένο στον υπέρμετρο ενθουσιασμό και πρόσθεσε:

« Θα πανηγυρίσουμε όταν όλα θα έχουν τελειώσει . Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Αετό Κορυδαλλού, που πρέπει να προσέξουμε . Μια σπουδαία  ομάδα που από συγκυρίες και μόνο δεν έχει πάρει βαθμό.»

*Η διοίκηση της Προοδευτικής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει την διοίκηση του Αγ. Ιερόθεου για την φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή της ομάδας στον αγώνα του Περιστερίου και επιφυλάσσεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Νίκαια..

*Χθες  το πρωί πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη μέτρων για τον αγώνα της Τετάρτης: ΑΙΓΑΛΕΩ- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ, για τον οποίο θα ληφθούν ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα.

Η διοίκηση της Προοδευτικής ζήτησε έναν αριθμό εισιτηρίων, αίτημα που ωστόσο απορρίφθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση, που απαγόρεψε την μετακίνηση των οργανωμένων φιλάθλων ενώ δεν θα διατεθεί εξέδρα..